Agriturismo i Casal Velino i Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gården ligger midt i den smukke natur men kun 2 kilometer fra stranden og Casal Velinos charmerende centrum. Dine muligheder for en ferie, hvor afslapning og udflugter kan kombineres, er rigtigt gode.

Spektakulær pool

En af de mere populære faciliteter på gården er det flotte svømmebassin med solterrasse, hvor du kan bade og nyde solen, uden at skulle gå ned til stranden. Poolen er indrettet med en trappe, der fører ned i vandet og således gør denne anvendelig for småbørn med forældrenes overvågning. Ved bassinet er der også en lille kiosk, hvor man kan købe sodavand og snacks. Bemærk at det er obligatorisk at bære badehætte i bassinet.

Læs mere om Agriturismo Zio Cristoforo

Aktiv gård fra A til Z og familiedrevet restaurant

Her er geder, køer, heste, svin, kaniner og høns. Her dyrkes oliven, figner, majs, korn og grøntsager. Denne store produktion danner grundlaget for gårdens gode restaurant, hvor de lokale kommer i stort tal, og hvortil andre kommer langvejs fra for at nyde de solide, velsmagende retter, som skylles ned med rigelige mængder god lokal vin. Maden laves her som den er blevet lavet i generationer.

Syditaliensk gæstfrihed

Den gæstfrihed og ligefremhed, som brødrene Stefano og Angelo samt de andre på gården lægger for dagen, er med til at gøre ethvert ophold eller måltid på Zio Cristoforo til en god og varm oplevelse: Her kommer man gerne igen og igen! Agriturismo Zio Cristoforo er et glimrende udgangspunkt for at udforske områdets smukke natur eller for udflugter til regionens mange spændende og stilfærdige byer. Strandene ved Casal Velino er beliggende knap 2 km fra gården. Alle gæsterne kan benytte gårdens parkeringsplads.

Værelserne

Værelserne ligger i to separate bygninger der begge har fordele og ulemper. Svømmebassinet ligger langs stien mellem de to bygninger, dog tættest på annekset:

- Azienda: på første sal på selve gården ligger to store værelser med dobbeltseng og plads til en tredje seng i hver. Begge værelser har terrasse med havemøbler og udsigt over Velia-bugten. Her bor man i samme hus som ejerfamilien, og restauranten ligger lige under i stueetagen.

- Dependance: i annekset (ca. 150 meter fra restauranten) er der otte værelser. I stueplan ligger fire store værelser, to med dobbeltseng og plads til to ekstra senge i hver og to med dobbeltseng og plads til en ekstra seng i hver. Nogle af værelserne har egen terrasse med havemøbler. På første sal ligger to store værelser med dobbeltseng og plads til to ekstra senge i hver. Begge værelser har egen terrasse med havemøbler og udsigt over havet og landskabet. De sidste værelser på første sal har dobbeltseng og en enkeltseng og vender ud mod landevejen.

Alle værelser har badeværelse med bruser, toilet, føntørrer og aircondition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Zio Cristoforo

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Zio Cristoforo som ligger i Campania. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Zio Cristoforo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Agriturismo Zio Cristoforo

Dejlig Oase

Læs mere

Fint værelse og område

Fint værelse, dejlig pool desværre var der kun en enkelt der kunne engelsk. Morgenmaden var tørt brød og der var ikke mere yoghurt fordi der var så mange gæster idag. Vi fik en dårlig udtjek, da ingen kunne finde hende som kunne engelsk kl 9.30; vi skulle rejse inden 10.00.

Læs mere

God mad og god pool!

Den største fordel på Zio Cristoforo er maden og poolen. Efter at have rejst rundt til forskellige strande i en uges tid var det skønt at komme til et sted med Pool. Maden er helt fantastisk hvis man, som vi, sætter pris på mad der laves fra bunden og som følger sæsonen med råvarer fra gården. Værelset var dejlig og rummeligt, men ikke ud over det sædvanlige. En skam at de ikke ofrer nogle ordentlige møbler og en parasol når terrassen og udsigten er så dejlig. Lige nu er der kun fire plastikstole. Personalet er virkelig imødekommende og hjælpsomt og generelt virkede stedet personligt og dejligt.

Læs mere

Autentisk charme, virkelig god beliggenhed, imødekommenhed og spontanitet

Et charmerende sted på landet, kun 1 km. fra havet, i et område, som stadig er bevaret mod masseturismen. Meget smukke landsbyer og steder at besøge i omegnen. Et køkken, hvor maden laves på hjemmedyrkede produkter i høj kvalitet, og det hele serveres med godt humør. Et plus for os, der rejser med børn, er, at babysitting er tilgængeligt for en rimelig pris. Personen, der babysitter, elsker virkelig børn og er på enhver måde til at stole på. Vores værelse var stort og godt indrettet, med alt, hvad man kan have behov for (køleskab, fjernsyn, pengeboks, etc.), med en dejlig terrasse vendt mod poolen. Nogle vil nok synes, at stedet er noget rustikt og ikke "fint" nok, men det er jo det specielle ved ferie på en agriturismo: Det er bondegårdsferie. Hvis man virkelig skal klage over en lille detalje, skulle det være, at retterne godt kunne variere lidt mere fra aften til aften. Vi var der en uge, og det var lidt ensformigt. Men kvaliteten og friskheden af råvarerne var upåklagelig.

Læs mere

oplevelse

Det er et hyggeligt,familiært og venligt sted at være,alle er meget opmærksomme på vores behov
Værelser og område ved svimmingpool helt i top.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Læs mere

En sand perle :)

Billederne lyver ikke. Det er en lille oase midt på en bjergside i et autentisk landligt miljø med egen produktion af råvarer (kød, ost, grønsager mv.) til restauranten.

Læs mere
 
search map