Feriebolig i Casal Velino i Campania

Agriturismo I Moresani

 
Agriturismo I Moresani er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo I Moresani er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casal Velino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det grønne Cilento ligger gården I Moresani. Og her er der ikke bare tale om en gård af navn, men en traditionel, familiedrevet landbrugsvirksomhed! Hele familien arbejder på gården, som med sine 15 hektar jord let giver beskræftigelse til alle og danner grundlaget for den gode mad, som serveres i restauranten.

Her er får, geder, svin, høns, køer, kaniner og kalkuner. Her laves olivenolie og vin. Her dyrkes frugt og grøntsager. Det er ikke mange ting, familien har behov for at købe udefra, når der skal kokkereres. Det er det originale regionale køkken, som dominerer i restauranten, så yndere af moderne fransk madlavning skal holde sig langt væk: Her er tilberedningen og serveringen enkel, portionerne store og smagen glimrende! Når man altid har lavet en god marmelade, pragtfulde gedeoste, lækre pølser og bagt sit eget friske brød i stenovn med brænde, hvorfor dog så skifte stil?

Læs mere om Agriturismo I Moresani

Men selv til den talrige familie er gården blevet for stor, og vor tids mekanisering har gjort, at der ikke er behov for helt så mange arbejdere på gården længere, så man har indrettet gårdens to huse til de gæster, der ønsker at nyde omgivelserne lidt længere tid, end et måltid varer (og det er ellers ikke så lidt...). Husene ligger ca. 150 meter fra hinanden. Ved det ene er der restaurant imens det andet råder over svømmebassin lige over for døre. Alle gæsterne er naturligvis velkomne til at nyde svømmebassinet.

Hvis man skulle føle trang til at røre sig lidt mellem de solide måltider, er der også rig mulighed for fysisk udfoldelse. På gården kan man således skyde med bue og pil eller ride sig en tur i den smukke natur. Cilento er desuden et glimrende sted at vandre, da der er mange stier, som fører en gennem skove, middelalderbyer og åbne vidder.

Skjul teksten
 
 
search map