Feriebolig i Baia Domizia i Campania

Italy Village - La Serra Resort

Fællesområde Eksempel på lejlighed Eksempel på lejlighed Eksempel på lejlighed
 
Italy Village - La Serra Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Italy Village - La Serra Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Baia Domizia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Serra Resort dækker et område på 18 hektar, hvor du finder mere end 200 små, simple og funktionelle hytter og lejligheder. Vi har dog valgt kun at have det renoverede og med aircondition.

Området er godt både for naturelskere og for dem, som interesserer sig for historie og kultur. Landsbyen ligger praktisk talt inde i skoven, og hele området befinder sig i en grøn zone.

La Serra Resort er tæt på Napoli, Pompeii og Sorrento, som alle er oplagte udflugtsmål. Foran resortet er der et busstoppested, hvorfra du kan komme til Baia Domizia og derfra videre til Napoli.

Vandsportsaktiviteter ved stranden

Stranden ligger i gåafstand fra hotelområdet og har både solsenge og parasoller, som du kan leje på stedet. Her kan du dyrke mange former for vandsport, f.eks. windsurfing, sejlads og kano. Der er nok af aktiviteter for alle, ikke kun på stranden. Her behøver ingen at kede sig. På La Serra Resort er der både pool og børnepool (liggestole ved poolen kan lejes). Derudover er der også en legeplads til børnene, en minigolfbane, bordtennis, en basketballbane og volleyball. Baren og restauranten/pizzariaet byder på lækre retter, som du tilmed kan tage med hjem.

Vi vil advare dig om, at atmosfæren er livlig i Italy Village og derfor passer dig til rejser med børn. Her kan de lege.

Læs mere om Italy Village - La Serra Resort

Lejligheder

To-værelseslejlighederne har to soveværelser (begge med to senge), en opholdsstue, et køkken og et badeværelse med brus. Max 4 personer. Alle lejlighederne har en veranda med bord og stole.

Lejlighederne på Italy Village - La Serra Resort

Lejlighed m. 2 soveværelser og terrasse (4 pers)

ca. 51 kvm. til 4 personer 2 soveværelser, stue med køkkenniche og badeværelse med brus.

Skjul teksten
 
 
search map