Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazzo Papavero

 
Terrazzo Papavero er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Papavero er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Atrani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vælg Atrani, hvis du er til det ægte Italien og sætter pris på at bo i en lille by, hvor der er få feriegæster, der gør holdt. Og vælg Atrani, hvis du har et ønske om at nyde Amalfi, fordi her du kun er et kvarters gang (ca. 1 km) fra Amalfi, hvortil du også let kan komme med bus.

Transport og udflugter i området

Bilen er ikke nødvendig her - det er faktisk en kostbar sag at parkere og kystens effektive bussystem gør det nemt at opleve kysten. Der er som sagt kun 1 km til Amalfi, 5 km til Ravello, 19 km til Positano, 34 km til Sorrento og det er også muligt at komme til Pompei og Napoli ved at tage toget fra Salerno. Vandring i bjergene er en nem sag hvis du tager bussen op til Ravello eller Agerola og går derfra ad Vandreruten Sentieri degli Dei (gudernes stier) ned til kysten... og fra Amalfi havn kan du sejle langs med kysten og opleve den fra vandet. Men der er naturligvis også mulighed for at parkere, hvis du alligevel foretrækker at have egen bil til rådighed.

Læs mere om Terrazzo Papavero

Lækker og solrig bolig med terrasse

Uanset hvor du kikker hen, vil du have noget smukt at se på. Udsigten fra vinduerne, balkonen og terrassen er lige til at forelske sig i; den stilrige og elegante indretning samt de flotte keramik-gulve fra Vietri sul Mare. For ikke at nævne den store udendørs terrasse med liggestole og parasoller, som du har adgang til ad en udendørs trappe. Terrassen deles med en anden lejlighed, men den private del af adskilt af planter og glas. Lejligheden betjenes desuden af elevator og råder over aircondition, lyd- og varmeisolerende vinduer, sat-tv, (italiensk) ADSL-opkobling til internet samt vaskemaskine, strygejern og hårtørrer.

Lejligheden på Terrazzo Papavero

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenskab (to kogeplader og mikroovn) og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser med vandmassage. Fra både soveværelset og fra stuen har du udgang til balkonen, der har udsigt til Castiglione stranden.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazzo Papavero

Læs personlige anmeldelser af Terrazzo Papavero som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzo Papavero. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazzo Papavero

pragfuldt velholdt og centralt

Læs mere

Elena Bizhova

Terrassa Papavero er fremragende!! Mange tak!

Læs mere
 
search map