Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazza Vista Mare

 
Terrazza Vista Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Vista Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Atrani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Terrazza Vista Mare er beliggende lige oven for Atranis hovedtorv med en kæmpe tagterrasse på 140 m², hvorfra der er udsigt til havet, byen og den bagvedliggende klipperige natur. Man skal tilbagelægge 80 trappetrin for at nå frem til denne vidunderlige lyse lejlighed, der er indrettet med smukke, håndmalede flisegulve, maritim indretning og en overmåde stor tagterrasse, hvor man naturligvis finder udemøbler, udebruser og grill.

Få hele pakken

Atrani tilbyder sine bygæster hele pakken, for i kort gåafstand finder man spisesteder, caféer og indkøbsmuligheder, og så mødes man af en charmerende, lokal stemning, der straks vil medvirke, at man føler sig velkommen og hjemme. Det er oplagt at komme hertil uden bil, da busforbindelser forbinder alle kystens mange seværdige byer, og via nabobyen Amalfi (1 km), også med øen Capri. Endelig er parkering besværligt og dyrt. Endelig har Atrani sit eget stykke strand, hvis man får brug for en dukkert i havet.

Læs mere om Terrazza Vista Mare

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er på 60 m² og er fordeler sig på to etager. På den nederste etage finder man opholdsrum med sofa, spisearrangement og sat-tv. Ved siden af opholdsrummet er soveafdelingen beliggende. Her er nemlig soveværelse med dobbeltseng, og oven for dette en åben hems med to enkeltsenge. Bemærk at trappen er meget stejl. De to soveafdelinger er adskilte af en skydedør. Fra opholdsrummet fører en vindeltrappe til den øvre etage, hvor der er et smalt køkken indrettet med komfur, vaskemaskine, og det er også herfra der er adgang til den storslåede terrasse, hvorfra man har udsigt til kirken La Maddalena og landsbyen. Lejligheden har desuden et lille og kompakt badeværelse, der dog både indeholder toilet og bruser, og som er beliggende ved vindeltrappen.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map