Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazza Vista Mare

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejligheden Terrazza Vista Mare er beliggende lige oven for Atranis hovedtorv med en kæmpe tagterrasse på 140 m², hvorfra der er udsigt til havet, byen og den bagvedliggende klipperige natur. Man skal tilbagelægge 80 trappetrin for at nå frem til denne vidunderlige lyse lejlighed, der er indrettet med smukke, håndmalede flisegulve, maritim indretning og en overmåde stor tagterrasse, hvor man naturligvis finder udemøbler, udebruser og grill.

Få hele pakken

Atrani tilbyder sine bygæster hele pakken, for i kort gåafstand finder man spisesteder, caféer og indkøbsmuligheder, og så mødes man af en charmerende, lokal stemning, der straks vil medvirke, at man føler sig velkommen og hjemme. Det er oplagt at komme hertil uden bil, da busforbindelser forbinder alle kystens mange seværdige byer, og via nabobyen Amalfi (1 km), også med øen Capri. Endelig er parkering besværligt og dyrt. Endelig har Atrani sit eget stykke strand, hvis man får brug for en dukkert i havet.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er på 60 m² og er fordeler sig på to etager. På den nederste etage finder man opholdsrum med sofa, spisearrangement og sat-tv. Ved siden af opholdsrummet er soveafdelingen beliggende. Her er nemlig soveværelse med dobbeltseng, og oven for dette en åben hems med to enkeltsenge. Bemærk at trappen er meget stejl. De to soveafdelinger er adskilte af en skydedør. Fra opholdsrummet fører en vindeltrappe til den øvre etage, hvor der er et smalt køkken indrettet med komfur, vaskemaskine, og det er også herfra der er adgang til den storslåede terrasse, hvorfra man har udsigt til kirken La Maddalena og landsbyen. Lejligheden har desuden et lille og kompakt badeværelse, der dog både indeholder toilet og bruser, og som er beliggende ved vindeltrappen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Terrazza Giada

Atrani, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Populært i Campania

search map