Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazza Smeraldo

 
Terrazza Smeraldo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Smeraldo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Atrani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger sammen med andre beboelser i en ejendom, der er bygget efter de præmisser, som bjerget nedenunder har givet. Men selvom grundlaget for byggeriet er stenhårdt, er lejligheden indrettet med et hjerte for feriegæstens behov.

Moderne faciliteter i gamle rammer

I huset er der elevator og neden for privat garage og i umiddelbar nærhed finder man butikker og restauranter. Nærmeste strand er i centrum af Atrani og i Castiglione - Lido di Ravello.

Læs mere om Terrazza Smeraldo

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden består af opholdsrum med tv, bord og stole, en enkelt sovesofa samt køkkenniche og udgang til den store, møblerede terrasse. Der findes desuden et soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrassen, samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Lejligheden har aircondition / varme.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Smeraldo

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Smeraldo som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Smeraldo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza Smeraldo

Fantastisk sted

Skønne terasser, fantastisk udsigt,dejlig lys lejlighed med lige det der er brug for. Perfekt til total afslapning. Atrani har både butikker og cafeer, og så er der ægte Italjensk stemning og ro.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Smeraldo

Læs mere

Lisbeth og Troels fra København S boede på Terrazza Smeraldo i Atrani fra d. 29. september til d. 5. oktober 2010.

Atrani var så dejligt. Det var en fantastisk lejlighed med de 2 terrasser. Vi kan sagtens anbefale det til andre. Vi besøgte byen Amalfi hver dag og der blev også tid til ture Ravello og Positano. Det var fine ture og charmerende byer.
Vi har været meget glade for samarbejdet med dig, Johanne og in- italia

Læs mere
 
search map