Anmeldelser af Terrazza Rubino

 
Terrazza Rubino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Rubino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Atrani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Rubino

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Rubino som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Rubino. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Benthe og rejsefælle fra Birkerød boede på Terrazza Rubino i Atrani fra d. 9. til d. 18. april 2009.

Det har været en vidunderlig tur, hvor alt er gået op i en højere enhed. En super dejlig lejjlighed med en pragtfuld terasse med den skønneste udsigt. Et kæmpe plus :) Et dejligt roligt område, hvor den lokale bonde kom 2 gange, og solgte sine friske grønsager og frugt lige neden for døren. Og vi blev hutigt kendte hos den lokale købmand, hvor man kunne få de mest basale ting og frisk brød hver dag. Der blev hilst på os " som en af deres egne " og taget dejligt afsked. De lokale hilser alle når man går rundt i Atrani. Med 10 min. gang ind til Amalfi med gadeliv og gode restauranter, og mange gode gå ture i området, kan man ikke ønske sig mere. Vi kommer gerne tilbage :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map