Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazza Masaniello

 
Terrazza Masaniello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Masaniello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Atrani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Central beliggenhed

Terrazza Masaniello ligger i Atrani centrum, ca. 40 trappetrin fra byens hovedtorv. På husets tag ligger den store terrasse med udsigt over både selve torvet, stranden og hovedvejen. Trods nærheden til vejen er soveværelserne ikke generet af trafikstøjen.

Lokalmiljø og transport

Nede på torvet finder du spisesteder og caféer. Indkøbsmuligheder savnes heller ikke, de findes i kort gåafstand. Selve Amalfi ligger ca. 1 km herfra og kan nås på ca. 15 minutters gang. Offentlig parkering ligger ca. 500 meter fra huset.... men vi fraråder brug af bil her. Der er gode forbindelser med bus mod Amalfi og Salerno 100 m fra lejligheden. Får man lyst til at køre lidt selv i området så kan det bedst betale sig at leje en bil for en eller to dage end at betale for dyre parkeringspladser under hele opholdet.

Læs mere om Terrazza Masaniello

Lejligheden på Terrazza Masaniello

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er velmøbleret og udstyret med aircondition, vaskemaskine og fjernsyn. Den er ca. 80 m² udover den store terrasse på lige så mange kvadratmeter. Lejligheden består af spisekøkken (med ovn, fryser, 4 gasblus og elkedel), rummelig opholdsstue med fjernsyn og en soveplads i en spinkel sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt udsigt over Atrani torv og havet fra siden, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. På tagterrassen er der bord, stole og parasol.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Masaniello

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Masaniello som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Masaniello. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Terrazza Masaniello

Udemærket beliggenhed.

Veldisponeret lejlighed med nydeligt badeværelse. Herlig tagterrasse.

Læs mere

Luksus beliggenhed

Lækkert hus/lejlighed med udsigt til bjerge, havet og byens torv. Skønt at man har hele etagen med kæmpe tagterrasse helt for sig selv. Tæt på alt i den lille hyggelige by og kun 10 min. gang fra Amalfi by med masser af liv og shopping.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Masaniello

Læs mere

Fantastico!!!

Alt har været perfekt - kontakten med jer - lejligheden - og kontakten med jeres lokale "agenter", som også har sørget for transfer mellem Napoli Lufthavn og Atrani.
Jeg har tabt mit hjerte til Atrani. Er ret sikker på, at jeg kommer igen.

Læs mere

Bedste beliggenhed

Det bedste sted, at bo i Atrani, med udsigt til byens lille torv
og til vand og bjerge.

Læs mere

fantastisk, autentisk italiensk charme

Dejlig lejlighed midt i Atrani, hvor man får den italienske charme ind under huden. Beliggenheden taler for sig selv og ikke mindst den fantastiske terrasse på 80 kvm med en enestående udsigt. Vi var så heldige at være der den 22. juli hvor de fejrede byens "skytsengel" med masser af musik, dvs. både symforni- og blæserorkester samt ikke mindst et fantastisk fyrværkeri.
Gå en tur i gaden bliv dus med de lokale. Amalfi er for turistet og Atrani er hyggeligt.

Læs mere
 
search map