Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazza Masaniello

 
Terrazza Masaniello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Masaniello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Atrani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Central beliggenhed

Terrazza Masaniello ligger i Atrani centrum, ca. 40 trappetrin fra byens hovedtorv. På husets tag ligger den store terrasse med udsigt over både selve torvet, stranden og hovedvejen. Trods nærheden til vejen er soveværelserne ikke generet af trafikstøjen.

Lokalmiljø og transport

Nede på torvet finder du spisesteder og caféer. Indkøbsmuligheder savnes heller ikke, de findes i kort gåafstand. Selve Amalfi ligger ca. 1 km herfra og kan nås på ca. 15 minutters gang. Offentlig parkering ligger ca. 500 meter fra huset.... men vi fraråder brug af bil her. Der er gode forbindelser med bus mod Amalfi og Salerno 100 m fra lejligheden. Får man lyst til at køre lidt selv i området så kan det bedst betale sig at leje en bil for en eller to dage end at betale for dyre parkeringspladser under hele opholdet.

Læs mere om Terrazza Masaniello

Lejligheden på Terrazza Masaniello

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er velmøbleret og udstyret med aircondition, vaskemaskine og fjernsyn. Den er ca. 80 m² udover den store terrasse på lige så mange kvadratmeter. Lejligheden består af spisekøkken (med ovn, fryser, 4 gasblus og elkedel), rummelig opholdsstue med fjernsyn og en soveplads i en spinkel sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt udsigt over Atrani torv og havet fra siden, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. På tagterrassen er der bord, stole og parasol.

Skjul teksten
 
 
search map