Anmeldelser af Terrazza Giada

 
Terrazza Giada er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Giada er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Atrani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Giada

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Giada som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Giada. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Pia og Jan fra Glostrup boede på Terrazza Giada i Atrani fra d. 1. til d. 15. september 2012.

Vi har haft en dejlig ferie i Atrani. Vi har boet i Terrazza Giada tidligere (for 3 år siden), så vi kendte til byen og lejligheden og blev bestemt ikke skuffede, men synes stadig, at det er en pragtfuld lejlighed og en hyggelig by.

Og trænger man til turister, butikker og mere liv, er der jo bare 15 minutters gang til Amalfi.

Restauranterne i Atrani er helt fine, men vi vil især anbefale La Paranza, som ligger lidt oppe af hovedgaden :-), væk fra torvet. Det er altså bare lækkert.

Et eneste lille øf er, at agenten i Amalfi ikke havde tid til at "tage imod" på ankomstdagen, så ejeren af lejligheden tog imod os og vi fik snakket lidt "italiensk" med hende. Dejlig dame, men svært, når man som os ikke kan italiensk. Vi skulle så selv tage på "agentkontoret"i Amalfi om søndagen og klare det administrative og betaling.

Det var ikke noget problem for os - netop fordi vi har været i lejligheden og byen før, men var det første gang, tror vi nok, at man ville føle sig lidt på herrens mark.

Vi glæder os allerede nu til at planlægge nye ferier gennem jer, for der er altid fin service, og jeres beskrivelser er altid meget detaljerede og stemmer med virkeligheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pia og rejsepartnere fra Glostrup boede på Terrazza Giada i Atrani fra d. 1. til d. 8. august 2009.

Det er den bedste lejlighed, vi nogensinde har boet i. Dejlig lys og meget ren og så terassen - vi havde faktisk ikke brug for at gå uden for lejligheden, for det var bare så skønt at sidde på terassen og nyde udsigten over kysten, vandet og byen og med sol fra morgen til sen eftermiddag. Det kan ikke være bedre, og vi er overbeviste om, at det må være den bedste lejlighed på Amalfi-kysten. Men lad det ikke gå videre, for vi vil gerne kunne komme ned til samme standard på et andet tidspunkt.

Afleveringen var også meget fin - og der var kolde drikkevarer i køleskabet, små kager til kaffen og diverse tilbehør, som ikke havde være åbnet og derfor virkede indbydende i modsætning til, hvis man ellers bliver mødt af "efterladenskaber".

Det var bare perfekt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map