Anmeldelser af Terrazza Chiara

 
Terrazza Chiara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Chiara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Atrani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Chiara

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Chiara som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Chiara. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vi kom igen....og vi kommer igen

Nu er det snart 14 dage siden, at vi kom hjem fra den smukke Amalfi kyst (Atrani by).

Det er anden gang, vi var i lejligheden, og vi vil sige, at den er blevet rigtig pænt renoveret. Og en fin lejlighed til 4 personer plus 1. Vi var 2 hold afsted og alt fungerede perfekt. Selv om vi var noget forsinkede, ringede vi til kontoret i Amalfi, til Poula. Vi kunne fortælle, at vi kendte baren, hvor nøglen kunne afhentes, og vi kendte de 170 trin op til den. Så fik hun også fri til tiden. Vi nød den smukke udsigt på terrassen (billedet fra In-Italia lyver ikke) og dejlig spisesteder i den lille by Atrani, som er en lille by, der har alt hvad man behøver af forretninger.

Dog skal der siges, at man nok skal have lidt med til søndag morgen, da forretningerne har lukket. (Der kunne godt være nogle liter koldt vand i køleskabet). Men ellers er der 10 minutters gang til Amalfi.

Aflevering af lejligheden fungerede også fint efter aftale med Paula. Hun kom lige til tiden. Ikke sidste gang vi er der, det kan varmt anbefales.

Tak til In-italia for gode informationer inden rejsen og huske-info på mail en uge før afrejse.

Hilsen Ole, Hanne, Flemming og Jane

Terrazza Chiara
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Chiara
Treværelseslejlighed med 4 senge (med terrasse og havudsigt)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Bedømmelse af Terrazza Chiara

Terrazza Chiara
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Chiara
Treværelseslejlighed med 4 senge (med terrasse og havudsigt)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Skønt og smukt

Det er godt at være forberedt på, hvad man vil se. Men man kan også bare drive rundt og suge til sig af skønhed. Brug en dag på at tage op til byerne i bjergene. Musikbyen og Scala.

Anbefaling til kommende gæster

Der var rige muligheder for oplevelser. Eller blot nyde udsigten fra terrassen. Vi var på sejltur rundt til Capri og Sorento og den kystoplevelse var så fin. Vi var også i byerne omkring med bus, hvilket fungerede fint. Man skal være forberedt på at være opsøgende mht busafgange, men det løser sig fint. Der er mange turister, så det gælder om at komme tidligt ud om morgenen.
Strandene er fine hvis man er til soldyrkning og badning. Der er fine restautanter både i Amalfi og på det mindre torv i Atrani. Og også i Minori.

Terrazza Chiara
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Chiara
Treværelseslejlighed med 4 senge (med terrasse og havudsigt)

Det er en nødvendighed, at oplyse om, at det faktisk er en stor udfordring at komme derop af de mange forskellige trin. Vi er i god form og 63 år og må nok erkende at det var en udfordring for een af
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Terrazza Chiara

Amalfikysten som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Marianne og rejseselskab fra Aalborg boede på Terrazza Chiara i Atrani fra d. 14. til d. 20. oktober 2012.

Det var bare helt fantastisk.

Vores kontakt Rossella Mottola var der da vi kom og viste os tilrette både mht. til bilen, som vi skulle have i parkeringskælder, og gik med os de 160 trin op til lejligheden. Det var lige hvad jeg havde drømt om - udsigt over en lille by, og havet fra alle værelser. Det bliver ikke bedre. Om morgenen havde vi solopgang over havet, og solen lige ind i lejligheden, og kunne nyde morgenmaden på terrassen. Der er bare så ufattelig smukt i det område i det hele taget.

Vi havde et komfur der ikke fungerede, men da vi ringede, kom der med det samme en og hjalp. Standarden i lejligheden var italiensk - der var ikke for rent i køkkenet, men da vi ikke lavede de store måltider der, var det ok.

Atrani ligger perfekt på kysten - både i forhold til den lidt større by Amalfi, og i forhold til udflugter derfra.
Vi var i Pompei, gik tur til Ravello - sejlede til Capri. Kunne bade selv i oktober måned. Og Atrani har nogle hyggelige spisesteder også.

Virkelig et sted vi kan anbefale til andre - bare skal de have gode ben, for der er mange trapper!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Eva og familie fra Oslo i Norge boede på Terrazza Chiara i Atrani fra d. 1. til d. 5. april 2012.

Vi havde nogle fine dage i den lille, charmerende Atrani fra den 1. til den 5. april 2012. Repræsentanten fra det lokale lejekontor var fleksibel, behagelig, informativ og imødekommende. Lejligheden er velegnet til en familie på fire, der var gode faciliteter og var godt udstyr. Vi savnede dog en brødrister og en kedel. Fordi det stadig var køligt om natten kunne vi også godt tænkt os nogle varmere tæpper. Disse er dog bagateller. Alt i alt er vi meget tilfredse, og vi er glade for at anbefale stedet og lejligheden til andre. Vi kommer gerne igen.

Man sover til lyden af bølgernes skvulpen mod strande langt der nede og nyder lange gode morgenmade på terrassen med en uforglemmelig udsigt. Sådan noget giver gode minder at tage med sig hjem til det kolde nord.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Steffen og hustru fra København Ø. boede på Terrazza Chiara i Atrani fra d. 17. til d. 31. juli 2010.

Kort sagt levede både Atrani og lejligheden mere end op til vore forventninger. Uden at være luksuriøs, virker lejligheden og ikke mindst den ca. 10 m2 store terrasse overdådig. Udsigten er fantastisk og placeringen kan næppe blive meget bedre. Tæt på både stranden og pladsen i Atrani samt på Amalfi by, som kan nås til fods på mindre end 10 minutter via et gammelt stisystem hævet over den til tider kaotiske biltrafik. På den måde får man det bedste af to verdener: Det stilfærdige og lokale Atrani med sine få, men hyggelige butikker, caféer og restauranter - samt let adgang til det noget større og mere turistprægede Amalfi. En betingelse er dog, at man kan og vil forcere de utallige trappetrin hver dag.

Stranden i Atrani er måske ikke områdets bedste, men på samme måde som byen er den alligevel ikke uden charme. Frem for alt ligger den lige neden for lejligheden, men foretrækker man en større og mere tjekket udgave, er turen rundt om bjerget til Amalfi også en mulighed. Alene for en tur i bølgerne, længere er der ikke.

Har man mulighed for at være i Atrani i ugen op til den 22. juli kan man opleve byens storslåede fejring af Santa Maria Maddalena. Underholdning ved alverdens orkestre til langt ud på aftenen og et afsluttende fyrværkeri af en anden verden. Alt sammen først og fremmest for byens indbyggere, men selvfølgelig også til fornøjelse for alle andre tilrejsende. Festugen synes at virke som et trækplaster for ikke mindst italienske turister - i hvert fald var der væsentlig flere udlændinge i byen den efterfølgende uge.

Atrani er et godt udgangspunkt for udflugter til kystens øvrige byer: Ravello, Positano, Minori, Sorrento for at nævne nogle. Når det er sagt, skal man dog være opmærksom på følgende: Kystvejen (både mod Salerno og mod Sorrento) er en prøvelse, ikke mindst hvis man har anlæg for køresyge eller højdeskræk. En times kørsel i sneglefart både ud og hjem, hvis man eksempelvis vil besøge Vesuv eller Pompei. Parkering er håbløst besværligt og dyrt. Hurtigst er det derfor at sejle frem og tilbage mellem byerne - hvilket til gengæld er relativt dyrt, hvis man vil se dem alle. Men man bør kraftigt overveje behovet for at tage bilen med.

De positive oplevelser mere end udlignede det praktiske besvær, synes vi. Ros er der også til både in-italia og det lokale bureau, som begge var til god hjælp, når der var brug for deres assistance. Vi havde en rigtig god ferie på Amalfikysten og vil hellere end gerne anbefale både lejligheden og byen til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jane & Flemming fra Galten boede på Terrazza Chiara i Atrani fra d. 8. til d. 15. august 2009.

Fin modtagelse af Paula fra L'Altra Costiera s.a.s., faktisk en lille time med introduktion. Hun var endda behjælpelig med at få kufferterne op ad de 170 trin.
Lejligheden var helt OK. Terrassen pragtfuld. Området (Atrani) som beskrevet og forventet. Afhentning af bil/parkering fungerede optimal. Byen rigtig dejlig, ja man kommer faktisk til at kende/blive genkendt af flere lokale. Billeder fra lejlighed/område viste sig at være helt korrekte. Så meget glad for område, lejlighed. der levede op til vore forventninger - og naturligvis også Amalfi, Ravello m.fl. Perfekt aflevering fredag eftermiddag. Vi afsluttede med L'Altra Costiera fredag, da vi ønskede at rejse tidligt lørdag, kørsel til og ind i Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Signe med familie fra København V boede på Terrazza Chiara i Atrani fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Atrani var en charmerende lille by, hvor det var nemt at komme til den lille lokale strand. Man ligger tæt, og størstedelen af stranden er privat, men det er ok. Der er en skrap strandbetjent der kommer rendende og ødelægger strandslottene, men hva' ? Lejligheden er flot med fantastisk udsigt. Alt i alt - værd at opleve - absolut !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map