Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazza Chiara

 
Terrazza Chiara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Chiara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Atrani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En familie eller to par kan ikke bo meget mere autentisk end her i Terrazza Chiara på Amalfikysten.

Atrani, Amalfi og parkeringen

Det er ikke muligt at parkere ved lejligheden i Atrani, hvorfor parkering foregår i garage (mod betaling) i Amalfi. Man kan ad en sti gå mellem de to byer (ca. 500 meter). I rolige Atrani finder man et par restauranter og barer/caféer og i den mere hektiske naboby Amalfi er udvalget heraf noget større. Kort afstand fra lejligheden ligger Atranis lille hyggelige strand og man kan ligeledes benytte busserne langs kysten mellem kystbyerne, da stoppestedet også nemt nås fra lejligheden.

Læs mere om Terrazza Chiara

Treværelseslejlighed med 4 senge (med terrasse og havsudsigt):
- Lejligheden er hjemligt indrettet med pynteting og består af en kombineret opholdsstue/spisestue med bord, stole og sofa, stort veludstyret køkken med ovn og fryser. Her er to soveværelser med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsstuen kommer man ud til den flotte, møblerede terrasse, der delvist er overdækket af et lille bambustag for at give skygge. OBS: Der er ca. 160 trappetrin fra byen op til lejligheden.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Chiara

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Chiara som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Chiara. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Terrazza Chiara

Vi kom igen....og vi kommer igen

Nu er det snart 14 dage siden, at vi kom hjem fra den smukke Amalfi kyst (Atrani by).

Det er anden gang, vi var i lejligheden, og vi vil sige, at den er blevet rigtig pænt renoveret. Og en fin lejlighed til 4 personer plus 1. Vi var 2 hold afsted og alt fungerede perfekt. Selv om vi var noget forsinkede, ringede vi til kontoret i Amalfi, til Poula. Vi kunne fortælle, at vi kendte baren, hvor nøglen kunne afhentes, og vi kendte de 170 trin op til den. Så fik hun også fri til tiden. Vi nød den smukke udsigt på terrassen (billedet fra In-Italia lyver ikke) og dejlig spisesteder i den lille by Atrani, som er en lille by, der har alt hvad man behøver af forretninger.

Dog skal der siges, at man nok skal have lidt med til søndag morgen, da forretningerne har lukket. (Der kunne godt være nogle liter koldt vand i køleskabet). Men ellers er der 10 minutters gang til Amalfi.

Aflevering af lejligheden fungerede også fint efter aftale med Paula. Hun kom lige til tiden. Ikke sidste gang vi er der, det kan varmt anbefales.

Tak til In-italia for gode informationer inden rejsen og huske-info på mail en uge før afrejse.

Hilsen Ole, Hanne, Flemming og Jane

Læs mere

Skønt og smukt

Det er godt at være forberedt på, hvad man vil se. Men man kan også bare drive rundt og suge til sig af skønhed. Brug en dag på at tage op til byerne i bjergene. Musikbyen og Scala.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Chiara

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Chiara

Læs mere

Marianne og rejseselskab fra Aalborg boede på Terrazza Chiara i Atrani fra d. 14. til d. 20. oktober 2012.

Det var bare helt fantastisk.

Vores kontakt Rossella Mottola var der da vi kom og viste os tilrette både mht. til bilen, som vi skulle have i parkeringskælder, og gik med os de 160 trin op til lejligheden. Det var lige hvad jeg havde drømt om - udsigt over en lille by, og havet fra alle værelser. Det bliver ikke bedre. Om morgenen havde vi solopgang over havet, og solen lige ind i lejligheden, og kunne nyde morgenmaden på terrassen. Der er bare så ufattelig smukt i det område i det hele taget.

Vi havde et komfur der ikke fungerede, men da vi ringede, kom der med det samme en og hjalp. Standarden i lejligheden var italiensk - der var ikke for rent i køkkenet, men da vi ikke lavede de store måltider der, var det ok.

Atrani ligger perfekt på kysten - både i forhold til den lidt større by Amalfi, og i forhold til udflugter derfra.
Vi var i Pompei, gik tur til Ravello - sejlede til Capri. Kunne bade selv i oktober måned. Og Atrani har nogle hyggelige spisesteder også.

Virkelig et sted vi kan anbefale til andre - bare skal de have gode ben, for der er mange trapper!!

Læs mere

Eva og familie fra Oslo i Norge boede på Terrazza Chiara i Atrani fra d. 1. til d. 5. april 2012.

Vi havde nogle fine dage i den lille, charmerende Atrani fra den 1. til den 5. april 2012. Repræsentanten fra det lokale lejekontor var fleksibel, behagelig, informativ og imødekommende. Lejligheden er velegnet til en familie på fire, der var gode faciliteter og var godt udstyr. Vi savnede dog en brødrister og en kedel. Fordi det stadig var køligt om natten kunne vi også godt tænkt os nogle varmere tæpper. Disse er dog bagateller. Alt i alt er vi meget tilfredse, og vi er glade for at anbefale stedet og lejligheden til andre. Vi kommer gerne igen.

Man sover til lyden af bølgernes skvulpen mod strande langt der nede og nyder lange gode morgenmade på terrassen med en uforglemmelig udsigt. Sådan noget giver gode minder at tage med sig hjem til det kolde nord.

Læs mere
 
search map