Anmeldelser af Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Super godt hotel med dejlig tagterrasse

Et utrolig hyggeligt hotel med det sødeste og serviceminded personale - specielt Carlo :-). Gode værelser - ikke så store, men fine og indrettet i fin amerikansk stil med moderne møbler. Hvert værelse hedder navnet på en amerikansk skuespiller.
Tagterrassen er et hit. Her fra 6. sal er der den smukkeste udsigt. Hyggeligt at sidde om aftenen og se lyset fra byen og ud over havet. Eller om dagen hvor man også kan gå en tur i en af de to jacuzzi'er der er på terrassen. Der er også en spa-afdeling. Man skal dog være opmærksom på, at det tager dem en time at starte det op (i sommermånederne), så man skal sige til før man ønsker at bruge den. Dog var det alt for varmt da vi var dernede, så det var havet som blev brugt.
Det er muligt at indtage morgenmaden både indenfor og udenfor på en hyggelig lille terrasse.
Byen er en lille hyggelig autentisk by hvor de lokale sidder på det lille torv. Stranden er fin - uden alt for mange turister og med det reneste vand.
Absolut et hotel der er værd at anbefale.

Amalfikysten som feriedestination

Perfekt lille autentisk by. Hyggeligt at de lokale bor omkring hotellet, som ligesom ligger i bjerget. Hele byen er bygget op af bjerget. Man skal kunne lide at gå på trapper, da der er mange af dem. Men meget charmerende og hyggeligt. Der er ca. 50 trapper ned til byen/stranden.
Utrolig lille hyggeligt torv hvor de lokale også mødes. Der er få men meget gode restauranter som absolut kan anbefales.
Vi var der sidst i juli og der var absolut ikke fyldt med turister hvilket var dejligt. Der er strandstole på stranden og det er ikke overfyldt. Dejlig strand og klart blåt vand. Det er ikke en sandstrand men små sten, men det betød ingenting.

Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness
Dobbeltværelse (superior) m. delvis havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness
 
search map