Hotel i Atrani på Amalfikysten

Hotel Palazzo Ferraioli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Amalfikystens hemmelige perle

Hvis du har haft fornøjelsen af at besøge den lille fiskerby Atrani, som ligger i en bjergkløft lige ud til havet og kun ganske få meter fra selve Amalfi by, er jeg sikker på, at du har tabt dit hjerte for altid. Atrani er nemlig noget helt for sig, og den har formået at bevare sin autencitet i så høj grad, at den er blevet udnævnt til en af de mest velbevarede landsbyer i Italien - en sammenslutning som hedder "I Borghi piu belli d'Italia". Byen har i mange år været en velbevaret hemmelighed, for kystvejen går nemlig ikke gennem byen, men over den, og derfor var der indtil for ganske få år siden ikke mange, som overhovedet bemærkede det lille paradis, når de i bogstaveligste forstand kørte hen over byen.

Her bor du dør om dør med de lokale

I dag er Atrani stadig en skjult perle, men den er kommet med på verdenskortet, som et af de steder man absolut bør besøge, når man alligevel er på Amalfikysten. Den lille torveplads kan man skrive bøger om, og den har ageret kulisse i mange film og TV-udsendelser. Ud over at være byens torv, fungerer den også som dagligstue for byens familier, for det er her man mødes, og her børnene leger. I dag er der flere caféer og små restauranter på torvet, så slå dig ned med et godt glas vin, og lad dig forføre af den hyggelige stemning i den lille by. Atrani huser også en af Amalfikystens bedste fiskerestauranter, som i sig selv er en hel rejse værd, så er du til fisk, må du ikke gå glip af et besøg hos de to brødre Roberto og Massimo på A'Paranza

Læs mere om Hotel Palazzo Ferraioli

Historiens vingesus med amerikansk touch

Atrani har indtil videre kun et enkelt hotel, så det er ikke mange turister du møder, når mørket falder på, selv om udlejning af private lejligheder også er blevet en del af byens indtægtskilder. Hotellet er indrettet i det gamle herskabspalads Palazzo Ferraioli, som blev bygget af familien Ferraioli i slutningen af 1800-tallet, hvor kun det bedste var godt nok. En af familiens brødre udvandrede til USA, og de to andre efterlod sig ingen familie, så derfor gik familiedynastiet i opløsning. Stedet blev overtaget af familien Lucibello, som er de nuværende ejere. De valgte at indrette det gamle palads i stor respekt for den oprindelige familie, men også at tilføje et super moderne touch med reference til den del af familien som udvandrede til USA, og derfor er værelserne bl.a. opkaldt efter forskellige filmstjerner. Hotellet er noget af et kultursammenstød, hvor nyt møder gammelt, og de oprindelige ejere ville ikke kunne genkende meget andet end de ydre rammer i det smukke palads, som har en dominerende position i den lille by med blot 1000 indbyggere.

Nyd den fantastiske udsigt fra tagterrassen

Palazzo Ferraiolis er et hotel kun for voksne. Med andre ord kan børn ikke bo her. Palazzo Ferraiolis har en lille reception, en hyggelig bar og en opholdsafdeling, som er holdt i meget moderne stil. Der er også en morgenmadsrestaurant, samt en udendørs terrasse, hvor du kan indtage dagens første måltid og så er der et Spa og wellness center "Nel Blue", hvor du kan bestille forskellige former for behandlinger og massage men også gå i sauna. Hotellets største attraktion er uden tvivl den store tagterrasse, som er indrettet med solsenge og parasoller samt borde og stole og en hyggelig bar, som er åben i sommersæsonen. Udsigten fra terrassen er helt fantastisk og uden tvivl en af de bedste på hele Amalfikysten.

En labyrintisk by med mange trapper

Husene i Atrani ligger meget tæt, da de er presset sammen i en lille dal og op ad bjergsiderne, så for at komme frem til hotellet, skal du være parat til at forcere ca. 50 trappetrin, og du har altså heller ikke mulighed for at køre lige til døren. Du kan følge skiltningen mod Amalfi fra byens torv, og derfra er der også skilte mod Palazzo Ferraioli. Det tager kun et par minutter at gå fra hotellet til byens hyggelige torv og den lille strand, men du skal beregne lidt længere tid til at gå op. Når først du er kommet ind på hotellet, er der elevator, men Palazzo Ferraioli kan altså ikke anbefales til gangbesværede. Du har mulighed for at få hjælp til transport af din bagage, hvis du kontakter receptionen ved ankomst. Ankommer du i bil, er der mulighed for at parkere i den store garage Luna Rosa (mod betaling), som er sprængt ind i klipperne mellem Atrani og Amalfi, og derfra tager det ikke lang tid at gå til hotellet, da byerne kun ligger få hundrede meter fra hinanden. Har du valgt at rejse med offentlig transport, stopper busserne mellem Salerno og Amalfi på broen over Atrani.

Værelser med udsigt og god komfort

På Palazzo Ferraioli er der kun 25 værelser i forskellige kategorier, som er indrettet i moderne stil og med al den komfort du kan forvente af et 4-stjernet hotel. Hotellets standardværelser har ikke havudsigt, men du har naturligvis mulighed for at nyde udsigten fra den fælles tagterrasse. Du vil ikke fortryde, hvis du vælger et værelse med udsigt over byen og havet, for udsigten i Atrani bliver man aldrig træt af, og vi vil vove den påstand, at det er en af Amalfikystens bedste.

Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, wi-fi (fungerer ikke altid lige godt i Atrani) og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. De fleste superiorværelser har en jacuzzi til to personer i selve værelset og flere værelser har fransk balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Villa Fraulo

Ravello, Campania

Anbefalinger til dig

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Hotel Toro

Ravello

search map