Hotel i Atrani på Amalfikysten

Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Amalfikystens hemmelige perle

Hvis du har haft fornøjelsen af at besøge den lille fiskerby Atrani, som ligger i en bjergkløft lige ud til havet og kun ganske få meter fra selve Amalfi by, er jeg sikker på, at du har tabt dit hjerte for altid. Atrani er nemlig noget helt for sig, og den har formået at bevare sin autencitet i så høj grad, at den er blevet udnævnt til en af de mest velbevarede landsbyer i Italien - en sammenslutning som hedder "I Borghi piu belli d'Italia". Byen har i mange år været en velbevaret hemmelighed, for kystvejen går nemlig ikke gennem byen, men over den, og derfor var der indtil for ganske få år siden ikke mange, som overhovedet bemærkede det lille paradis, når de i bogstaveligste forstand kørte hen over byen.

Her bor du dør om dør med de lokale

I dag er Atrani stadig en skjult perle, men den er kommet med på verdenskortet, som et af de steder man absolut bør besøge, når man alligevel er på Amalfikysten. Den lille torveplads kan man skrive bøger om, og den har ageret kulisse i mange film og TV-udsendelser. Ud over at være byens torv, fungerer den også som dagligstue for byens familier, for det er her man mødes, og her børnene leger. I dag er der flere caféer og små restauranter på torvet, så slå dig ned med et godt glas vin, og lad dig forføre af den hyggelige stemning i den lille by. Atrani huser også en af Amalfikystens bedste fiskerestauranter, som i sig selv er en hel rejse værd, så er du til fisk, må du ikke gå glip af et besøg hos de to brødre Roberto og Massimo på A'Paranza

Læs mere om Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness

Historiens vingesus med amerikansk touch

Atrani har indtil videre kun et enkelt hotel, så det er ikke mange turister du møder, når mørket falder på, selv om udlejning af private lejligheder også er blevet en del af byens indtægtskilder. Hotellet er indrettet i det gamle herskabspalads Palazzo Ferraioli, som blev bygget af familien Ferraioli i slutningen af 1800-tallet, hvor kun det bedste var godt nok. En af familiens brødre udvandrede til USA, og de to andre efterlod sig ingen familie, så derfor gik familiedynastiet i opløsning. Stedet blev overtaget af familien Lucibello, som er de nuværende ejere. De valgte at indrette det gamle palads i stor respekt for den oprindelige familie, men også at tilføje et super moderne touch med reference til den del af familien som udvandrede til USA, og derfor er værelserne bl.a. opkaldt efter forskellige filmstjerner. Hotellet er noget af et kultursammenstød, hvor nyt møder gammelt, og de oprindelige ejere ville ikke kunne genkende meget andet end de ydre rammer i det smukke palads, som har en dominerende position i den lille by med blot 1000 indbyggere.

Nyd den fantastiske udsigt fra tagterrassen

Palazzo Ferraiolis er et hotel kun for voksne. Med andre ord kan børn ikke bo her. Palazzo Ferraiolis har en lille reception, en hyggelig bar og en opholdsafdeling, som er holdt i meget moderne stil. Der er også en morgenmadsrestaurant, samt en udendørs terrasse, hvor du kan indtage dagens første måltid og så er der et Spa og wellness center "Nel Blue", hvor du kan bestille forskellige former for behandlinger og massage men også gå i sauna. Hotellets største attraktion er uden tvivl den store tagterrasse, som er indrettet med solsenge og parasoller samt borde og stole og en hyggelig bar, som er åben i sommersæsonen. Udsigten fra terrassen er helt fantastisk og uden tvivl en af de bedste på hele Amalfikysten.

En labyrintisk by med mange trapper

Husene i Atrani ligger meget tæt, da de er presset sammen i en lille dal og op ad bjergsiderne, så for at komme frem til hotellet, skal du være parat til at forcere ca. 50 trappetrin, og du har altså heller ikke mulighed for at køre lige til døren. Du kan følge skiltningen mod Amalfi fra byens torv, og derfra er der også skilte mod Palazzo Ferraioli. Det tager kun et par minutter at gå fra hotellet til byens hyggelige torv og den lille strand, men du skal beregne lidt længere tid til at gå op. Når først du er kommet ind på hotellet, er der elevator, men Palazzo Ferraioli kan altså ikke anbefales til gangbesværede. Du har mulighed for at få hjælp til transport af din bagage, hvis du kontakter receptionen ved ankomst. Ankommer du i bil, er der mulighed for at parkere i den store garage Luna Rosa (mod betaling), som er sprængt ind i klipperne mellem Atrani og Amalfi, og derfra tager det ikke lang tid at gå til hotellet, da byerne kun ligger få hundrede meter fra hinanden. Har du valgt at rejse med offentlig transport, stopper busserne mellem Salerno og Amalfi på broen over Atrani.

Værelser med udsigt og god komfort

På Palazzo Ferraioli er der kun 25 værelser i forskellige kategorier, som er indrettet i moderne stil og med al den komfort du kan forvente af et 4-stjernet hotel. Hotellets standardværelser har ikke havudsigt, men du har naturligvis mulighed for at nyde udsigten fra den fælles tagterrasse. Du vil ikke fortryde, hvis du vælger et værelse med udsigt over byen og havet, for udsigten i Atrani bliver man aldrig træt af, og vi vil vove den påstand, at det er en af Amalfikystens bedste. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, wi-fi (fungerer ikke altid lige godt i Atrani) og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. BEMÆRK. Dette er kun hotel til voksne.

Læs om værelserne på Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Palazzo Ferraioli Hotel & Wellness

Super godt

Super dejligt og hyggeligt hotel, meget serviceminded, blev modtaget af Carlo på P-pladsen, som tog vores bagage , frisk og charmerende fyr, tog de knap 100 trin med 2 kufferter SÅDAN ??. Alt i alt meget venligt og hjælpsom personale og et dejligt hotel.
Prøv det, i bliver ikke skuffet ??
Mvh
Charlotte og Henning

Læs mere

Skøn by - god mad - ikke så turistet

Hyggelig by, ikke de store armbevægelser. Der er stort set ingen butikker og kun meget lidt turistglitter - til gengæld kan man gå til Amalfi med alle turist livets lyksageligheder på 15 min.

Læs mere

Super godt hotel med dejlig tagterrasse

Et utrolig hyggeligt hotel med det sødeste og serviceminded personale - specielt Carlo :-). Gode værelser - ikke så store, men fine og indrettet i fin amerikansk stil med moderne møbler. Hvert værelse hedder navnet på en amerikansk skuespiller.
Tagterrassen er et hit. Her fra 6. sal er der den smukkeste udsigt. Hyggeligt at sidde om aftenen og se lyset fra byen og ud over havet. Eller om dagen hvor man også kan gå en tur i en af de to jacuzzi'er der er på terrassen. Der er også en spa-afdeling. Man skal dog være opmærksom på, at det tager dem en time at starte det op (i sommermånederne), så man skal sige til før man ønsker at bruge den. Dog var det alt for varmt da vi var dernede, så det var havet som blev brugt.
Det er muligt at indtage morgenmaden både indenfor og udenfor på en hyggelig lille terrasse.
Byen er en lille hyggelig autentisk by hvor de lokale sidder på det lille torv. Stranden er fin - uden alt for mange turister og med det reneste vand.
Absolut et hotel der er værd at anbefale.

Læs mere

Supergodt!

Vi er meget tilfredse med vores besøg til Atrani og Palazzo Ferraioli. På hotellet var det vældigt hyggeligt og med servicemindet personale. Vi holdt meget af Atrani hvor der er roligere men stadigvæk i nærheden af Amalfi.

Læs mere
 
search map