Feriebolig i Ascea i Campania

Residence Le Favate

 
Residence Le Favate er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Le Favate er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ascea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Le Favate ligger helt for sig selv midt i olivenmarkerne i det skønne naturområde Cilento. I det fjerne kan man skimte havet, det arkæologiske område Velia, og små hyggelige landsbyer. Nærmeste landsby som ligger ca. 2 km væk hedder Terradura - og de nærmeste større byer er Ceraso og Ascea. I Terradura ligger der en lille købmand (alimentare) og man finder supermarkeder bl.a. i Marina di Ascea.

Le Favate er en rigtig rustik agriturismo, hvor der stadig produceres både olie og vin, og de har også deres eget demonstrationslokale, hvor man kan købe deres produkter. Stedet ejes af familien Licusati, og det er fruen Elvira som står for den daglige drift, og sørger for den hyggelige og meget familiære atmosfære. Hvis man ikke har noget imod grusveje, er der en hurtig smutvej, som fører direkte til Velia ca. 5 km, alternativt kan man tage asfaltvejen til Ascea ca. 10 km.

Læs mere om Residence Le Favate

Komplekset består af flere bygninger. I hovedbygningen er der kontor, privat kapel, opholdsstuer, restaurant, terrasse og i alt 12 værelser - se under Agriturismo Le Favate. I nabobygningen Casa Favate er der 2 lejligheder og i den nærliggende vandmølle, er ejeren ved at indrette yderligere 2 lejligheder. Ca. 300 m væk ligger Casa Matteo, hvor der er indrettet ialt 4 lejligheder. Man kan kun komme hertil i bil og der er plads til at parkere i nærheden af alle bygningerne. De sidste ca. 100 meter frem til Le Favate er en ret ujævn grusvej.

Le Favates dejlige swimmingpool ligger ved hovedbygningen midt i olivenlunden, og den kan benyttes af alle gæsterne. Området er oplagt til vandreture, og mulighederne er mange. Det er muligt at købe morgenmad og/eller middag i Le Favates restaurant. Dette aftales med husets frue og betales på stedet.

Alle lejlighederne er pænt men enkelt og rustikt indrettede. De har alle opholdsrum med TV, telefon samt køkken med 4 gasblus, køleskab, brødrister, stavblender og strygefaciliteter. Lejlighederne i Casa Matteo har desuden ovn.

Casa Favate
- er et separat hus som ligger ved Le Favates hovedbygning og swimmingpoolen. Det er indrettet med i alt 3 lejligheder, hvoraf den ene er privat.
Lejlighed Casa Favate 2-vær. til 2/4 pers. består af et køkken / opholdsrum med dobbelt sovesofa. På 1. sal er der et dobbeltværelse samt bad med brus og toilet.
Lejlighed Casa Favate 3-vær. til 3/5 + 1 pers. består af et køkken / opholdsrum med dobbelt sovesofa. På 1. sal er der et lille værelse med 1 seng (evt. mulighed for ekstraseng) samt et dobbeltværelse og bad med brus og toilet.

Casa Matteo
- er et separat hus som ligger ca. 300 m fra hovedbygningen og swimmingpoolen. Det er indrettet med ialt 4 lejligheder.
Lejligheder Casa Matteo 3-vær. 4 + 1 pers. ligger hhv. i stuen og på 1. sal. De består af køkken / opholdsrum, terrasse eller balkon, et værelse med dobbeltseng og et værelse med to separate senge samt bad med brus og toilet. Der er mulighed for en opredning i køkkenet.

Skjul teksten
 
 
search map