Agriturismo i Ascea i Campania

Agriturismo Le Favate

 
Agriturismo Le Favate er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Le Favate er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ascea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Le Favate ligger helt for sig selv midt i olivenmarkerne i det skønne naturområde Cilento. I det fjerne kan man skimte havet, det arkæologiske område Velia, og små hyggelige landsbyer. Nærmeste landsby som ligger ca. 2 km væk hedder Terradura - og de nærmeste større byer er Ceraso og Ascea, ca. 10 km.

Le Favate er en rigtig rustik agriturismo, hvor der stadig produceres både olie og vin, og de har også deres eget demonstrationslokale, hvor man kan købe deres produkter. Stedet ejes af familien Licusati, og det er fruen Elvira, som står for den daglige drift, og sørger for den hyggelige og meget familiære atmosfære.

Læs mere om Agriturismo Le Favate

Komplekset består af flere bygninger. I hovedbygningen er der kontor, privat kapel, opholdsstuer, restaurant, terrasse og i alt 12 værelser. I en nabobygning er der 2 lejligheder, og i den nærliggende vandmølle er ejeren ved at indrette yderligere 2 lejligheder. Ca. 300 m væk ligger Casa Matteo, hvor der er indrettet i alt 4 lejligheder - se under Residence Le Favate. Man kan kun komme hertil i bil og der er plads til at parkere i nærheden af alle bygningerne. De sidste ca. 100 meter frem til Le Favate er en ret ujævn grusvej.

Le Favates dejlige swimmingpool ligger ved hovedbygningen midt i olivenlunden, og den kan benyttes af alle gæster. Området er oplagt til vandreture, og mulighederne er mange. Der er ophold med morgenmad eller halvpension, og det er gode hjemmelavede retter, der serveres på terrassen eller i den hyggelige restaurant, alt efter årstiden. Ophold med halvpension inkluderer ikke drikkevarer.

Le Favates 12 værelser befinder sig alle i hovedbygningen og ligger enten i stueetagen (med selvstændig indgang) eller på 1. eller 2. sal, som man når via en massiv stentrappe. Da der ikke er elevator, kan stedet ikke anbefales til gangbesværede. Alle værelser er forholdsvis store og er pænt indrettede i rustik landstil med telefon, TV og bad med brus eller kar, føntørrer og toilet. Enkelte værelser har også pejs og nogle har plads til en ekstra seng.

Skjul teksten
 
 
search map