Feriebolig i Ascea Marina i Campania

Oliveto a Mare

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oliveto a Mare ligger i en lille gade mellem Ascea Marinas hovedveje og den gode og brede sandstrand - her bor du altså på den rigtige side for at gå de 20-30 meter, der adskiller dig og dine børn fra stranden.

Oprigtig gæstfrihed og gode service

Cilentos lokalbefolkning har en naturlig gæstfrihed - det hører simpelthen til kulturen - som tydeligt mærkes, når man bevæger sig i dette skønne naturreservatet. På Oliveto a Mare kombineres dette med en professionel tilgang, der gør ferien mere bekvem. Maria Federica og Roberta taler engelsk og tysk og har været bortrejst fra deres fødeby for at uddanne sig i branchen, inden de gik i gang med dette projekt. Fra din velkomst til din afrejse vil du kunne få gode tips til indkøb, spisesteder, forlystelser og udflugter, der passer til dine og dine rejsefællers interesser.

Læs mere om Oliveto a Mare

Ikke kun badeferie

Bilen er nødvendig for at få det maksimale ud af ferien i dette område. Blandt kystbyerne anbefaler vi et besøg i Acciaroli, San Marco og Santa Maria di Castellabate. På skråningerne bag ved kysten er det værd fare vildt i Castellabate skønne centrum og i Pisciotta, der virkeligt har en skøn udsigt over havet. Palinuros klippe og fyrtårn danner et unikt landskab... og husk også at besøge udgravningerne af den antikke Velia, lige ved Ascea, hvor den græske kultur møder den etruskiske (det er den eneste græske by, hvor man har fundet en bue).

Veludstyrede ferielejligheder

Der findes i alt 28 lejligheder fordelt på i alt 3 bygninger: Villa Mare, Villa Sole e Villa Olivo. Alle lejligheder råder over aircondition. Til fælles brug mod betaling er der vaskemaskine og tørretumbler. Der er wi-fi internetforbindelse ved receptionen.

Læs om lejlighederne på Oliveto a Mare

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Anbefalinger til dig

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Populært i Campania

search map