Feriebolig på Amalfikysten

Bådudflugter på Amalfikysten & Capri

 
Bådudflugter på Amalfikysten & Capri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bådudflugter på Amalfikysten & Capri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfikysten og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

At opleve den skønne Amalfikyst og øen Capri fra havsiden er en oplevelse ud over det sædvanlige. Denne eksklusive oplevelse tilbyder vi nu vore kunder at tage del i, ved at sætte bådudflugter på programmet, som prikken over i'et i Amalfi og Capri.

Uanset om man er en eventyrsøgende familie, et forelsket par, bryllupsrejsende eller blot elsker at tilbringe tid på havet, så kan vi tilbyde bådture helt efter jeres hoved. Priserne nedenfor skal ses som vejledende priser på de mest populære ture, men vi tager gerne imod jeres præcise ønsker om udflugtsmål og giver et tilbud på en sådan drømmetur.

Læs mere om Bådudflugter på Amalfikysten & Capri

Heldagstur Amalfikysten – Capri:

Heldagstur fra Capri til Positano og Amalfikysten med mulighed for landgang i valgfrie havne på Amalfikysten. Ved Capri foretages en rundtur rundt om øen, hvor man blandt andet sejler omkring de berømte klippeøer Faraglioni. Båden sejler dernæst ind ved den Grønne Grotte, den Hvide Grotte og den berømte Blå Grotte. Man bliver budt på en aperitif om bord og sejler ind for at besøge Nerano hvor der er tid for at spise frokost på egen regning. Efter besøget og evt. frokost går sejlturen ud til øen Li Galli (Isola delle Sirene di Ulisse) og herefter retur over bølgen blå til udgangspunktet.

på Bådudflugter på Amalfikysten & Capri

Båden Selva (7 meter, 150 hestekræfter)

Speedbåden har soldæk og mulighed for at trække et sejl ud, hvis man skulle få brug for skygge.

Båden Gozzo Sorrrentino (7,8 meter, 130 hestekræfter)

Speedbåden har et stort rummeligt soldæk og samtidig pladser i skyggen som kompletteres ved bekvemme hynder, desuden er der ferskvandsbruser om bord.

Motorbåd Panthea Cabin Cruiser (10 meter, 2 motorer à 160 hestekræfter)

Denne motorbåd er den største af de tre både. Under dæk er der kabys med opholdsrum, das og køkken og over dæk er der rummeligt soldæk med bekvemme madrasser og hynder, solafskærmning over styrhuset og agter er der badeplatform, der fremmer landgang. Desuden er der udendørsbruser, således at man kan skylle saltvandet af efter badning. Om bord findes desuden sikkerhedsudstyr.

Skjul teksten
 
 
search map