Anmeldelser af Villa Felice Relais

Du kan benytte den nærliggende pool Nereidi mod betaling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Felice Relais

Læs personlige anmeldelser af Villa Felice Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Felice Relais. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ulla og Bjarne fra Sakskøbing boede på Villa Felice Relais i Amalfi fra d. 28. til d. 31. januar 2009.

Villa Felice Relais i Amalfi - ja, men det er lige som i beskriver et fantastisk sted. Bjarne ønskede at gøre det endnu bedre og opgraderede os til en af de øverste suiter med tagterrasse, og med den mest fantastiske udsigt. Desværre virkede radiatorerne ikke/eller kun periodisk. Der var ingen opvarmningsmulighed på badeværelset, og for øvrigt heller ikke noget varmt vand. Så efter to nætter, hvor vi selv under dynen havde frosset, flyttede vi til det mindre værelse, som nok var det vi oprindeligt skulle have haft. Her var mulighed for varmt bad mv., men udsigten var jo noget anderledes (dårligere) gennem det lille vindue. Så måske skulle de have frarådet os at flytte ind på det andet værelse i januar måned. Vi blev glædeligt overraskede over at de tilbød at servere aftensmad for os, selv om der ikke var andre gæster på hotellet. Vi dummede os og spurgte ikke efter pris hverken på mad eller vin. Vi spiste der alle tre aftener, da der jo er nogen afstand til andre restauranter. 1. aften fik vi lokal fisk - lækkert indtil vi skulle betale - 60 € pr. person - det var det ikke "værd". Som tidligere nævnt er det et fantastisk sted, så måske kommer vi tilbage engang på en anden årstid, og med brug af menukort.

Vi besøgte mange af de steder, som Mette, In-Italia havde anbefalet, og det var spændende. Vi havde dog problemer med at finde en P-plads i Positano, hvor vi blev lukket inde på noget, som viste sig at være en privat parkering. Da vi efter turen hele vejen "rundt" om kløften nåede til bycentrum, var vi kommet bag en bus. Bjarne overhalede bussen og kørte gennem en port (godt nok med lidt besvær) til en P-plads. Hvorefter porten lukkede. Den kunne ikke åbnes, der var ingen mennesker, og vi kunne ikke en gang komme ud som gående. Hele P-pladsen var indhegnet med et meget højt hegn. Bjarne forsøgte forgæves at ringe til nogle telefonnumre, men heldigvis kom tre unge mennesker, som havde en elektronisk nøgle, som de noget besvær fik åbnet porten med. De fortalte at det var en privat parkering, og vi skyndte os videre uden at have oplevet byen, så det har vi til gode.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map