Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Villa Felice Relais

Du kan benytte den nærliggende pool Nereidi mod betaling Du kan benytte den nærliggende pool Nereidi mod betaling Du kan benytte den nærliggende pool Nereidi mod betaling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den autentiske Amalfikyst

Amalfikysten er et af de mest populære turistområder i helt Italien og det skyldes først og fremmest den guddommeligt smukke natur, men også de mange små hyggelige byer langs kysten. Men vil du opleve den "rigtige" Amalfikyst, skal du op i bjergene, hvor livet foregår, som det altid har gjort, og hvor du møder hyrderne med deres får og de mange muldyr, som trofast transporterer byggematerialer rundt i bjergene. Det er også her du møder alle de lokale, som naturligvis også bor i området, og det er her du finder de gode restauranter, hvor du kan spise godt til en brøkdel af hvad det koster i byerne langs kysten.

Bo i en gammel herskabsvilla

Indtil 2003 var Villa Felice en privat villa, som tilhørte pianisten Antonio Porpora-Anastasio. Det gør den stadig, men familien er flyttet, og deres hjem er nu indrettet det til et lille eksklusivt hotel med blot 11 værelser. Villaen har været i familiens eje i flere generationer, og Antonios bedstefar var en af de lokale adelsmænd. Han blev gift med den engelske dronnings hofdame, og ja, den historie er næsten et helt eventyr i sig selv. Villaen er indrettet som et moderne hotel i minimalistisk stil.

Læs mere om Villa Felice Relais

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed

Villa Felice ville være enhver ejendomsmæglers drøm, for en bedre beliggenhed og ikke mindst udsigt, skal man lede meget længe efter. Fra villaens store terrasse har du en helt eventyrlig panoramaudsigt over Amalfikysten, Middelhavet og byen Amalfi i det fjerne. I dag benyttes terrassen som restaurant, og at spise middag under den stjernebesatte aftenhimmel er en oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Vandreture i særklasse

Villaen er på i alt 4 etager, og er derfor ikke egnet for gangbesværede, da der ikke er elevator. Der er en lille reception (1. sal), flere opholdsrum med internetpoint, bar, restaurant og to store fælles terrasser med udsigt over Amalfikysten. Der er gratis parkering, ligesom den lokale bus, som forbinder Amalfi (ca. 15 min´s kørsel) med nabobyen Pogerola (ca. 5 min's kørsel), stopper lige uden for døren og kører fra tidlig morgen til midnat. Der er også en shuttlebus som kører til Amalfi nogle gange om dagen. Du kan også vælge at vandre rundt i bjergene, og ned til byerne på kysten, hvilket er blevet utrolig populært de seneste år. Mange af Amalfikystens vandreruter starter lige uden for døren, og Villa Felice ligger faktisk på den sti der hedder "Salita Tuoro" i den lille bydel Lone.

Prøv de gode lokale spisesteder

Går du en tur op af vejen eller tager lokalbussen, kommer du til den lille by Pogerola. Den ligger for enden af en blind vej, og her kommer hverken turister eller italienere forbi, med mindre de er faret vild eller er på vandretur. Det har mange fordele, for det betyder bl.a., at Pogerola har nogle rigtig gode spisesteder, som bestemt er et besøg værd. Prøv f.eks. at spise hos Domenico på Restaurant La Cappanina, hvorfra du har en fantastisk udsigt over mod Ravello. Her serveres lokale specialiteter, ofte med råvarer som Domenico har dyrket i haven eller fundet ude i bjergene. Om aftenen server han også en god hjemmelavet pizza, som næsten er en hel rejse værd.

Et paradis for vandhunde

Selv om Villa Felice ligger i bjergene, er der flere muligheder for at holde badeferie. Hotellet har en aftale med en af de bedste strande på Amalfikysten, hvor du får specialpris, og du kan køre derned med lokalbussen eller hotellets shuttlebus. I olivenlunden lige over for hotellet, finder du en af Amalfikystens mest eksklusive swimmingpools, som har navnet Nereidi. Poolen er 8 x 25 meter, og kan benyttes til specialpris. Fra poolen har du samme gode udsigt ned over kysten som fra hotellet, og der er naturligvis også en bar, hvor du kan købe forfriskninger og lette anretninger. Vi gør opmærksom på, at poolen kan være lukket i forbindelse med private arrangementer, for det er meget populært at benytte den i forbindelse med bryllupper.

Værelse med udsigt

Der er flere forskellige værelsestyper. Standardværelser som ligger i stueetagen eller på 1. sal, superiorværelserne ligger på henholdsvis 2. og 3. sal ad udvendig trappe. Standardværelserne har begrænset havudsigt og vender ud mod en vej med lokal trafik, mens Superiorværelserne er større og har udsigt over havet. Alle værelser er pænt men enkelt indrettet og har satellit-tv, telefon, aircondition, værdiboks, minibar og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.
Villa Felice Relais er blevet populært på rekordtid, og da der kun er ganske få værelser, skal du være ude i god tid, hvis du vil være sikker på at få plads.

Læs om værelserne på Villa Felice Relais

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map