Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Villa Adriana B&B

 
Villa Adriana B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Adriana B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den grønne Mølledal med kig til bjergene, ligger den lille bed & breakfast Villa Adriana tæt på hovedgaden i den nordlige del af Amalfi by. Det tager ca. 10 minutter at gå til stranden, og vælger du at bo her, er det vigtigt, at du er forholdsvis godt gående. Du er nemlig nødt til at forcere et vist antal trapper for at komme til dit logi, og trapper er der mange af i Amalfi, selv om hovedgaden er forholdsvis flad.

Lad dig fare vild i de små hyggelige gader

Når du går op gennem byen fra domkirkepladsen, vil det nok slå dig, at Amafi faktisk er en forholdsvis lille by, selv om det er let at miste orienteringen i de små og ofte overdækkede gyder som udgør byens gader. Langs hovedgaden er der et stort udvalg af butikker som sælger alt fra souvenirs til lokale produkter med overvægt af citroner. Du bliver naturligvis nødt til at prøve den lokale citronsnaps Limoncello, som findes i flere forskellige varianter og styrker.

På vandretur i Mølledalen

Amalfi har også et godt udvalg af både caféer og restauranter, og flere har havudsigt. Vælger du at sætte dig foran domkirken, skal du være opmærksom på, at priserne tangerer Markuspladsen i Venedig, men samtidig får du god underholdning for pengene. Hører du til de aktive, kan vi også anbefale en vandretur i selve Mølledalen med de mange citronplantager og nedlagte papirmøller. Det er også her du kan besøge det gamle papirmuseum, og få et spændende indblik i byens historie.

Start din dag i solen

Det bedste ved Villa Adriana er den store tagterrasse, hvor der er borde og stole, samt solsenge og parasoller med udsigt til de smukke bjerge. I sommersæsonen kan du spise din morgenmad på terrassen, mens du nyder udsigten. Der serveres en continental morgenmad med et begrænset udvalg af både søde og salte produkter. Du kan nyde en espresso eller cappuccino fra baren, som er åben det meste af dagen, og også serverer lette snacks og forfriskninger. Hvis du kommer til Amalfi i bil, kan du ringe til stedet ca. 1 time før ankomst, så kan de organisere parkering for dig, og du skal regne med en pris på godt 20 euro pr. dag. Der er gratis wi-fi på hele Villa Adriana.

Læs mere om Villa Adriana B&B

Enkle men komfortable værelser

Villa Adriana er et lille men hyggeligt sted med blot 10 værelser. Alle værelser har en mindre balkon eller veranda. Værelserne har aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Villa Adriana B&B

Skjul teksten
 
 
search map