Anmeldelser af Terrazza Sospiro

 
Terrazza Sospiro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Sospiro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Sospiro

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Sospiro som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Sospiro. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Michael og familie fra Danmark boede på Terrazza Sospiro i Amalfi fra d. 28. juli til d. 4. august 2012.

Fantastisk beliggenhed og udsigt – dejlig stor terrasse. Fik tomater og citroner fra haverne over terrassen – hvilket var meget hyggeligt og en god oplevelse.
Helt vildt mange myg i lejligheden da vi ankom – måske mere end 30…… der burde lige have været sprøjtet i lejligheden inden vi ankom.
Måler til AC virkede ikke – hvilket skabte en del problemer ved afregning på afrejsedag og satte os i en dårlig situation. Dårligt håndteret af bureauet!!
Havde besøg af ejerens søn, da der kom vand fra vores terrasse, som generede på en lavere liggende terrasse….. viste sig at vand fra AC’en i stuen blev ledt ud i en plantekrukke, som løb over ved brug af AC….
Meget dårlig lugt fra skabe og specielt vaskerum – en blanding af fugt og rottelugt. Tog noget af fornøjelsen fra en ellers vildt flot lejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Karsten og familie fra Liseleje boede på Terrazza Sospiro i Amalfi fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Lejligheden er fantastisk, udsigten formidabel, og de 170 trin op ad trappen al umagen værd!!. Man får en følelse af at være ehnsat uden for tid og maxiaml mulighed for at koble af.
Amalfi og hele kysten er utroligt smukt. Særligt Amalfi er enormt smuk og hemmelig. Priser kan være ret peprede pga den omfattende turisme.
Dags udflugter op i Bjergene kan i den grad anbefales.Servicen fra Terazzo Sospiro's side er helt i top, og de er meget imødekommende og tjekkede.
Det eneste minus er at nogle af sengene godt kunne være bedre standard, og det samme med plastik møblerne på terassen. I forhold til lejlighedens pris niveau burde disse to ting være bedre kvalitet.
Men det er også det eneste minus.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Puk og medrejsende fra Helsinge boede på Terrazza Sospiro i Amalfi fra d. 23. til d. 30. maj 2010.

Først og fremmest, så har vi været 100 % tilfredse med Jeres service. Så tak for det. Jeres samarbejdspartnere på stedet var også virkelig servicemindede og søde. Hils dem og sig mange tak for et dejligt ophold! Lejligheden var fantastisk, når man var kommet de 179 trappetrin op. Vi vil anbefale Jer, til dem vi kender, vi har fået god behandling hele vejen igennem, og har haft en fantastisk tur.

Ang. håndtering af bil, så forstod vi problemet, da vi kom derned. Det er således, at der kun er en gade i Amalfi til biler. Man kan slet ikke køre andre steder i byen, således heller ikke op til lejligheden. Det havde vi ikke forstået hjemmefra. Men systemet virkede - en fra garagen hentede og bragte bilen. Garagen lå længst oppe ad vejen, så når den øverste del af vejen var lukket i perioder (f.eks. pga. marked), skulle man huske at aftale med garagen i forvejen, hvis man ville bruge bilen. Selve Amalfi by er hammer-dyr at leve i – vi vil foreslå, at man vælger f.eks. Maiori i stedet, og så tager på tur til Amalfi. Alt er ca. 1/3 billigere i Maiori end i Amalfi! Vi var på vandretur (ca. 2 timer) et par gange. Først fra Amalfi til Atrani og den næste dag fra Maioro til Minori. Begge ture med guide (Rupert), som lærte os meget om stedet og dets historie. Det kan varmt anbefales – der er MANGE trappetrin på turene, men de er det værd. Sikke en udsigt!

Vi var i Ravello til klaverkoncert en aften. En smuk oplevelse – i det hele taget er Ravello meget smuk. Til gengæld var vi noget skuffede over Positano – der var jo smukt, men alle gader var tilplastrede med tøj og ting, som i øvrigt var dyre. Salernos gamle bydel var også helt klart et godt udflugtsmål. Ville også være et godt sted at bo mht. udflugtsmuligheder. Og der rækker pengene også meget længere. Turen ud til ”Grotta dello Smeraldo” med skib er smuk, men selve grottesejladsen er ikke sine penge værd! Man får intet at vide om selve grotten - vist ser det fint ud med det blå vand, men så er alt også sagt. Man tager en færge til grotten og tror, man så også har betalt grotten, men……… Det betaler man ekstra for.

Så kort fortalt: Bo ikke i Amalfi – vælg i stedet f.eks. Maiori eller Salerno. Tag turene med skib langs kysten – det er fantastisk! Man behøver ikke bil på turen, der er udmærkede alternative muligheder. Bådene sejler kun til kl. 15:30. Tag dem på udturen og så evt. bus hjem. Spring ”Grotta dello Smeraldo” over, den er ikke noget særligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map