Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Terrazza Sospiro

 
Terrazza Sospiro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Sospiro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Sospiro kombinerer den fabelagtige udsigt og den rolige beliggenhed med fornøjelsen af at være i Amalfi og nyde det stemningsfulde torv ved domkirken og de smalle passager. Alt dette koster dog lidt sved på panden, for man skal op ad ca. 160 trappetrin, før man kan træde over dørtærsklen.

Lejligheden er en sand fornøjelse at være i og den er veludstyret. Her finder du nemlig terrasse med udsigt over domkirken og havet samt grill, satellitfjernsyn, vaskemaskine, karbad med vandmassage og aircondition.

Læs mere om Terrazza Sospiro

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er på ca. 90 m² og terrassen er på hele 75 m². Du kommer ind i en rummelig og elegant opholdsstue med satellitfjernsyn og en behagelig sovesofa. Der findes endvidere et soveværelse med dobbeltseng og havudsigt, et soveværelse med to enkeltsenge, der kan samles til en dobbeltseng, et veludstyret køkken med ovn, mikrobølgeovn, elkeddel og udgang til terrasse, et badeværelse med toilet og karbad med vandmassage, et badeværelse med toilet og bruser samt et vaskerum med vaskemaskine. Den store terrasse er udstyret med havebord og -stole samt liggestole og opmuret grill.

Skjul teksten
 
 
search map