Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Terrazza Rotonda sul Mare

 
Terrazza Rotonda sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Rotonda sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lejlighed ligger lige ud til vandet i Amalfis historiske centrum. Der er kun 15 trappetrin imellem vejen og indgangen til boligen, og der er ligeledes kort afstand til et utal af spisesteder og caféer, til indkøbsmuligheder, til busstationen og den lille havn, hvorfra man blandt andet kan sejle mod Capri, Ischia, Positano eller Sorrento - bilen er derfor slet ikke nødvendig her.

Ude om dagen, hjemme om aftenen

Lejligheden ligger tæt på domkirkens torv og lige over for runddelen, hvor køretøjer drejer mod byens parkering eller fortsætter langs kystvejen. Man skal derfor være parat til at holde trafikken ud om dagen - indtil man tager på tur for at nyde de meget smukke omgivelser. Om aftenen og om natten er her ret roligt, så der kan man sagtens nyde havudsigten og den centrale placering fra terrassen. Det er altså velegnet til rejsende, der regner med at være på udflugt i dagstimerne men vil nyde aftenerne på terrassen.

Læs mere om Terrazza Rotonda sul Mare

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er ca. 40 m² og ligger på første sal. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne med ovn og sovesofa til én person samt udgang til den lille terrasse på ca. 4 m² med bord og stole, soveværelse med dobbeltseng og fransk altan med sideudsigt over havet og domkirkens torv samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder endvidere over aircondition, fjernsyn og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map