Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Terrazza Melito

 
Terrazza Melito er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Melito er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en 3 etagers bygning ligger denne 1. sals lejlighed, som byder på en spektakulær udsigt ud over det blå hav. Her kan du nyde udsigten til fulde fra den overdækkede terrasse.

Den travle by Amalfi er indenfor nem gåafstand fra lejligheden (ca. 1,5 km. væk) og er en fornøjelse at udforske, med sine livlige smalle gader, sine kirker, mange restauranter og cafeer, butikker og stranden. Fra Amalfi kan man også tage færger og leje både til de omkringliggende byer.

Læs mere om Terrazza Melito

For enden af den ca. 100 trin lange trappe, som fører op til lejligheden finder du indgangen. Vi anbefaler ikke at ankomme i egen bil, da det kan være besværligt at parkere i området. Hvis du er i bil, kan du bruge en lokal garage i Amalfi bymidte mod betaling. Men en bil er ikke nødvendig her, da den offentlige transport er rigtig god. For enden af trappen er der et busstoppested, som gør det nemt og billigt at rejse rundt i området.

Treværelseslejlighed med 4 + 2 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er på 100 m². Fra entreen er der adgang til en lys spise/daglig stue med døre ud til terrassen. Stuen er indrettet med spisebord (6 personer), en lædersofa, 2 lænestole og et TV (kun italienske kanaler). I køkkenet findes køkkenudstyr som komfur, ovn, køleskab, brødrister, spisebord og vaskemaskine. Der er 2 soveværelser med dobbeltsenge (det ene med glasdør ud til overdækket gårdhave) og en separat stue med dør til terrassen og en dobbeltsovesofa, som på anmodning og mod betaling kan redes op. Terrassen er udstyret med bord og stole så man kan nyde udendørs måltider. Ved siden af køkkenet er et komplet badeværelse med badekar og bruser, WC, håndvask og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map