Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Terrazza Marinella

 
Terrazza Marinella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Marinella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hører du til de rejsende, der sætter pris på at bo centralt i en hyggelig havneby og der gerne vil have så meget udsigt som muligt? Denne lyse familielejlighed med plads op til 5 personer har, hvad du kommer til Italien for.

Dejligt centralt

Du bor her i en lejligheden beliggende på øverste etage i en bygning fra 1800 tallet. Der er ikke elevator og du bør være forberedt på at der er ca. 120 trin fra gaden op til døren. Indretningen er ganske udmærket og typisk middelhavsstil. Til trods for at lejligheden ligger centralt i Amalfi så er der ikke mere end 600 meter til havet og stranden. Den centrale beliggenhed medvirker til at du har flere cafeer, barer, restauranter og shoppingmuligheder lige uden for døren.

Læs mere om Terrazza Marinella

Parkering for bilister og transport langs Amalfikysten

Billister kan mod betaling parkere på en af de mange parkeringspladser ved havnen. Busholdepladserne findes i øvrigt også ved havnen. Om man ankommer i bil eller rejser med bus, så ligger de seværdige byer i regionen ikke langt væk - det er dog mængden af trafik, der bestemmer farten: Positano (17 km) er bestemt et besøg værd, det samme er de noget større byer Salerno (23 km), Sorrento (35 km) og Napoli (60 km). Den nærmeste togstation, der forbinder direkte med Napoli, ligger i Salerno.

Fireværelseslejlighed Marinella med 5 sovepladser:
- Lejligheden er fordelt på to etager og byder på en stor tagterrasse. På første sal finder man et stort opholdsrum med sofa, køkken, 2 soveværelser (begge med dobbeltseng), samt badeværelse med toilet. På anden sal finder man et soveværelse med enkeltseng og ensuite badeværelse med brus, samt udgang til den store tagterrasse, hvor der er udendørsbruser og havemøbler og havudsigt. Lejligheden byder i øvrigt på flere moderne faciliteter som TV, opvaskemaskine, vaskemaskine og aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map