Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Terrazza La Perla

 
Terrazza La Perla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza La Perla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden er beliggende centralt i Amalfi, dog undgår man ikke de mange karakteristiske trapper for at nå frem til dens beliggenhed 140 trin over byens centrum. Fra den 60 m² store terrasse er der en god udsigt til havet, byens tage og bjergene, der omslutter byen.

Lejligheden er på 90 m² fordelt på to plan og er indrettet med flotte, ældre møbler. På gulvene ser man smukke antikke flise-dekorationer i blåt og blomster.

Læs mere om Terrazza La Perla

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Nederst finder man to dobbeltværelser; det ene med privat badeværelse med bruser, samt et badeværelse også med bruser. På den øverste etage, der er beliggende under taget og derfor byder på skrå vægge, finder man et dejligt åbent opholdsrum indrettet med behagelige sidearrangementer, heriblandt to sovesofaer, fjernsyn og udgang til den store terrasse, hvorfra man fået et imponerende kig til havet og byen. På denne etage er der desuden køkken (med vaskemaskine) og en rummelig spisestue.

Skjul teksten
 
 
search map