Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Terrazza La Perla

 
Terrazza La Perla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza La Perla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden er beliggende centralt i Amalfi, dog undgår man ikke de mange karakteristiske trapper for at nå frem til dens beliggenhed 140 trin over byens centrum. Fra den 60 m² store terrasse er der en god udsigt til havet, byens tage og bjergene, der omslutter byen.

Lejligheden er på 90 m² fordelt på to plan og er indrettet med flotte, ældre møbler. På gulvene ser man smukke antikke flise-dekorationer i blåt og blomster.

Læs mere om Terrazza La Perla

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Nederst finder man to dobbeltværelser; det ene med privat badeværelse med bruser, samt et badeværelse også med bruser. På den øverste etage, der er beliggende under taget og derfor byder på skrå vægge, finder man et dejligt åbent opholdsrum indrettet med behagelige sidearrangementer, heriblandt to sovesofaer, fjernsyn og udgang til den store terrasse, hvorfra man fået et imponerende kig til havet og byen. På denne etage er der desuden køkken (med vaskemaskine) og en rummelig spisestue.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza La Perla

Læs personlige anmeldelser af Terrazza La Perla som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza La Perla. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Terrazza La Perla

Bedømmelse af Terrazza La Perla

Læs mere

Beliggenhed og udsigt i top!

Lækker lejlighed med skøn tagterrasse, smagfuldt indrettet og veludstyret køkken. Perfekt til to par + evt. børn.

Læs mere

Perfekt lejlighed

Charmerende perle med god beliggenhed og gode faciliteter. Udsigten og tagterassen er helt i top. Kontoret var hjælpsomme og venlige fra start til slut.

Læs mere

Rigtig lækker lejlighed

Som altid er vi meget tilfredse med den servic vi har fået gennem In-Italia og deres sammenarbejdspartner i Italien.

Lejligheden var super fantastisk. og levet til fulde op til vores forventninger.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza La Perla

Flot udsigt over Amalfi by og vandet fra den skønne terrasse ,men ikke for folk der ikke kan lide trapper ,40 trin op til hoveddøren og yderligere 90 trin op til lejligheden , så god træning til alle de skønne vandre ture i området.

Læs mere
 
search map