Anmeldelser af Taxa

 
Taxa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Taxa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Taxa

Læs personlige anmeldelser af Taxa som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Taxa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Pia og rejsefælle tog Taxa i Amalfi fra d. 28. til d. 28. august 2010.

Og endnu en anbefaling – det med at ofre de ca. 800,00 for at blive afhentet i lufthavnen i Napoli og kørt til sit hotel er en rigtig god ide, hvis man vil ankomme i ro og fred til sit bestemmelsessted. Napoli er en stor trafikprop, som godt kan være medvirkende til at man ikke når den lokalbus, man har regnet med, hvad enten den afgår fra havnen eller fra stationen. Selv de lokale taxaer må give op en gang i mellem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og hustru fra Odense M boede på Taxa i Amalfi fra d. 30. maj til d. 6. juni 2010.

Vores tur til Amalfikysten gik rigtig godt.Alt fungerede som det skulle,så det har været en rigtig god tur. Vi blev kontaktet i Napoli lufthavn,straks efter ankomsten af chaufføren fra det bestilte firma som kørte os til hotel Fontana i Amalfi. Vores uge gik så med ture langs kysten såsom Capri per båd. Ravello, Sorento m.m. med de lokale busser, hvilket godt kan anbefales. Retur til lufthavnen skete også med chauffør fra ovennævnte firma til stor tilfredshed. Italien er altid et besøg værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map