Amalfi, Campania Sørepublikkernes Regatta

Amalfi
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Regattaen

Regattaen blev første gang afholdt i år 1955 i Genova og sidenhen er de andre byer kommet til. Begivenheden begynder med et historisk optog i kostumer fra centrum og ned til havnekajen, hvor alle bådene ligger klar. Der er i alt 400 både som kaldes for ”Galleons”, og de er designet til 8 roere og en fører. Hver båd er malet i forskellige farver og med forskellige figurer som pynt alt efter hvilken by, de kommer fra. Båden fra Amalfi er mørkeblå og prydet med en bevinget hest, Genovas båd er hvid med en drage, Pisas båd er mørkerød med en ørn og båden fra Venedig er grøn med en løve på. Roerne er alle klædt i kostumer og farver, der hver især repræsenterer deres by.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Deltagere fra provinsen og regionen

For år tilbage bestod roerne udelukkende af atleter med ophav i en af de fire byer eller indbyggere, der havde været bosiddende i byen mindst 10 år. I år 2004 blev denne regel ændret til, at halvdelen af roerne skal komme fra provinsen og den anden halvdel blot fra regionen. Regattaen strækker sig over 2000 meter og vinderen får et trofæ, der året efter bliver erstattet med præmiepenge.

Hvor og hvornår?

Regattaen foregår i Venedig i 2015, i Amalfi i 2016, i Pisa i 2017, i Genova i 2018

 
search map