Anmeldelser af Residenza Luce

 
Residenza Luce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Luce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residenza Luce

Læs personlige anmeldelser af Residenza Luce som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Luce. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gitte og rejsefællen fra Allerød boede på Residenza Luce i Amalfi fra d. 26. til d. 30. juli 2008.

Først og fremmest: vi har været yderst tilfredse med jeres rådgivning og service, og ikke mindst: haft en rigtig god og dejlig ferie.
Standarden af lejlighederne og beliggenhed var helt i top.
Absolut kun til anbefaling. Svarede til jeres beskrivelse. De personer, som vi havde kontakt med desangående, var også fantastiske: venlige og hjælpsomme. Amalfi indkvarteringen, som vi kunne forstå er nyt for jer, skal I absolut fortsætte med, stor ros herfra. Super rent, lækkert og dejlig morgenmad og beliggenhed!
De lokale, såvel i ROM, Sicilien og Amalfi var meget venlige. Italien er fantastisk.....
Områderne var næsten som ventet. På Amalfi skal man sejle og betale 2x2 euro pr. person for at komme til noget rent hav, det er forholdsvis dyrt og 'besværligt'. Desuden er vejen til og fra Amalfi meget snoet, hvis man har børn der har let til køresyge...
Standen i Cefalu var god.
Vi så alle de bedste steder i Rom.( open on-off trip bus kan anbefales, Sicilien kun en lille køretur; ellers Cefalu, Amalfi: Pæstum, Pompai og Ravello.
Vi havde meget stor glæde af de rejsebeskrivelser og anbefalinger, som ligge på jeres hjemmeside, jeg har ikke yderligere at tilføje.
Vi har allerede anbefalet jer til andre, dels ud fra vores oplevelser nu, og for et par år siden. Tænker at vores valg falder på jer igen om et par år. Næste år går turen til USA.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map