Anmeldelser af Residence Mare Club
 
Residence Mare Club er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Mare Club er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bedømmelse af Residence Mare Club

Værelset var SÆRDELES mangelfuldt. Det var KUN koldt vand så vi måtte tage iskolde bade. Det stod at der ikke var et køleskab, men det var der alligevel. Der stod at der var morgenmad på værelset, det var der IKKE. Man måtte tage en bus op til det andet hotel for at få den gratis morgenmad. Det er også okay, men vi havde jo forventet noget andet når man var blevet lovet noget andet.
Bussen imellen Grand Hotel Excensior, vores hotel (ved stranden) og Amalfi by fungerede rigtig fint og var meget nemt at benytte.

På terrassen stod der EN nedslidt stol og et bord der var ved
at falde fra hinanden. Derudover var udsigten dejlig men larmen fra vejen, hvor italienerne åbent dytter hver gang de drejer rundt om et hjørne, var voldsom. Dog var udsigten dejiig men man følte sig lidt lukket inde pga. det 2 m høje hegn rundt om terrassen.

Stranden var det absolutte bedste.
Vandet var rent og dejlig køligt. De masser af sten på hele stranden, gjorde at det var lidt svært at komme ned i vandet og op igen. Man sank i og det krævede lidt øvelse. Bestemt ikke til svært gående mennesker.
Dog var det en stenstrand, men alt fungerede som det skulle og det var et herligt sted med masser af liggestole, bruser til at skylle sig, restaurant/bar men et okay udvalg af mad, drikkelse, is osv., toilet, WiFi, musik i baggrunden og en behjælpelig livreddere der også var tjener når der var travlt i resturanten.

Amalfikysten som feriedestination

Lad vær med at spise midt på det store torv i Amalfi. (Det sted med de hyggelige lamper på bordene og den dejlige stemning fra torvet) Det var det dårligste og dyreste mad på hele turen.
Går man blot 20 meter længere op er der dejlige steder med skøn mad

Residence Mare Club
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Residence Mare Club
Dobbeltværelse med terrasse og havudsigt
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Residence Mare Club
 
search map