Anmeldelser af Residence Mare Club

 
Residence Mare Club er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Mare Club er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Mare Club

Læs personlige anmeldelser af Residence Mare Club som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Mare Club. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lisbeth og mand fra Fredericia boede på Residence Mare Club i Amalfi fra d. 11. til d. 15. august 2010.

Først vil jeg sige at In -Italia´s håndtering af vores rejse har været helt perfekt - der har intet være at klage over - SUPER - Tak for det.
Beskrivelserne af hotellerne har svaret til de vi fik, og det var helt OK . Det er ikke vores sidste rejse til Italien og næste gang ved vi hvem vi trygt kan overlade det praktiske til : In Italia.

Amalfi : Super sted - kanon udsigt - det eneste lille minus var parkeringsforholdende - det var kaotisk, fordi der var mange mennesker og meget få pladser og det var svært at gennemskue hvor på vejen, man måtte parkere. Noget trafikstøj , men det blev fuldt kompenseret af den flotte udsigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og hustru fra Odense M boede på Residence Mare Club i Amalfi fra d. 1. til d. 6. juni 2010.

Efter to nætter på Fontana flyttede vi op på Hotel Exelcior,hvor vi skulle bo i deres anneks. De tilbød os en opgradering til et lækkert værelse på selve hotellet,da der havde været nogle stormproblemer ved annekset.Et tilbud vi ikke kunne sige nej til,så det var også en positiv oplevelse. Vores uge gik så med ture langs kysten såsom Capri per båd. Ravello, Sorento m.m. med de lokale busser, hvilket godt kan anbefales. Retur til lufthavnen skete også med chauffør fra ovennævnte firma til stor tilfredshed. Italien er altid et besøg værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ove og rejsefælle fra Taastrup boede på Residence Mare Club i Amalfi fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Amalfi, og lejligheden er super.Personalet på hotellet er utrolig serviceminded og hjælpsomme.
Det eneste, vi syntes kunne være rigtig rart er, at der på værelset var en kande, hvor man kunne koge vand til te og kaffe, da der jo ikke er bemandet om aftenen og når man har den vidunderlige terrasse, er det ikke altid man gider gå ud for at få en kop kaffe, så det kunne være rigtig fint. Det er der på mange andre hoteller, hvor man sætter en kande, samt pulverkaffe og te. Og lejligheden er jo så fantastisk og fungerer samtidig som et hotelværelse med rengøring, håndklæder og ikke mindst en dejlig morgenmad. Så det kunne gøre den helt perfekt. Jeg tror ikke, at det er sidste gang vi har været der.
Det er jo sådan, at man både må bruge privatstranden med liggestole samt bruge hotellets shuttlebus, og man må også tage op i hotellets pool.
Samtidig vil jeg også fortælle, at hotellet har den mest fantastiske restaurant man kan tænke sig.
En ting der er lidt dum er, at der ikke er en parkeringsplads til lejligheden, men da hotellet jo var utrolig behjælpelig med, at vores bil kunne holde på hotellet, og at de ville køre os tilbage til lejligheden, når vi havde spist deroppe, var det jo ikke så slemt.
Men det kunne være rigtig rart at have sin bil, så man ikke skal have bus op og hente den og bus tilbage igen.
Der er utrolig mange ting at se rundt omkring, og vi var rundt i de små byer omkring Amalfi, og de er rigtige hyggelige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Agnete og hendes mand fra Holbæk boede på Residence Mare Club i Amalfi fra d. 3. til d. 9. juni 2009.

Vi var meget tilfredse med vores ophold i Amalfi! Det var jo ren luksus med pænt stort værelse og bad og egen tag-terrasse,(dog med nogen støj fra gaden + bilos), hvor vi hver dag fik serveret morgenmad, og så var der elevator lige ned på standen! Søde og hjælpsomme unge mennesker der passede reception og strand (og de talte engelsk!) Vi var heldige med vejret og nød standen og byen.

Det var lidt besværligt med bilen, da der ingen muligheder er for at parkere ved ”Beach-club”. Så bilen måtte stå oppe ved hotellet, og vi måtte bruge bussen for at komme derop og hente bilen og igen for at komme ned efter at have parkeret den ved hotellet om aftenen. Men fint med gratis hotelbus, som vi også kunne anvende til og fra Amalfi by (ca. 5 min. med bus).
Fantastisk smukt område med masser af muligheder for kortere eller længere ture langs kysten, op i bjergene eller sydpå til Pæstum med de 3 gamle græske templer, som vi bestemt synes var en dagstur værd!

Vi skulle tilbage til Roms lufthavn. Det passede fint med en tur op på Vesuv, som motorvejen går lige forbi. Vi overnattede i Ostia, spiste på en god restaurant i det hyggelige gamle borgområde og brugte næste formiddagen på et besøg i det arkæologiske område, inden de ca. 15 km til lufthavnen, hvor vi skulle aflevere bilen og hjem med aftenfly.

Ikke mindst prisen taget i betragtning, var det et meget fint ophold på beach-club, Amalfi, som vi sagtens kan anbefale andre! (Dog ikke specielt børneegnet.)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niels Erik og hustru fra Silkeborg boede på Residence Mare Club i Amalfi fra d. 25. til d. 30. september 2008.

Residence Mare Club levede helt op til vore forventninger. Det ligger perfekt i forhold til adgang til privat strand, som foregår via elevator i bygningen. Hotelbussen kører næsten hver time forbi, det er en god måde at komme til Amalfi på, hvor det er svært at finde parkeringsplads (det er det for øvrigt langs hele Amalfikysten). Mare Club stillede privat parkeringsplads til rådlighed, så vi havde ingen parkeringsproblemer med vores lejede bil. Morgenmaden, som var virkelig velassorteret!, blev serveret på den store, private terrasse, hvorfra der er dejlig udsigt over vandet. Alt i alt fuld valuta for pengene, 485 kr. pr. overnatning! men prisen stiger jo nok til næste sæson.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map