Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Residence Mare Club

Pris fra pr. pers.
Nyd havudsigten fra terrassen Residence Mare Club ligger lige ud til havet Indgangen Værelset 180 grader havudsigt Du kan bade i pool på det nørliggende Grand Hotel Excelsior (3,5 km)
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Mare Club er egentlig den private lido, der hører til det 4-stjernede Grand Hotel Excelsior oppe ad skråningen i Pogerola (3,5 km herfra). Den ligger ca. 2 km fra centrum af Amalfi med den mest vidunderlige panoramaudsigt over Middelhavet.

Bo på den "rigtige" side af vejen

Residence Mare Club ligger på den "rigtige" side af vejen - altså mod havet, og der er blot 3 værelser ialt, hvoraf In-Italia har valgt det eneste, som har en stor privat terrasse med havudsigt. Der er indgang direkte fra vejen, og du kommer straks ind i en lille bar, som også fungerer som reception. Der hører en stor terrasse til baren, som er åben for publikum udefra, men som pga. beliggenheden normalt ikke er overrendt. Baren lukker kl. 17 hver dag.

Nyd stranden lige nedenfor trappen

Stedets største attraktion, foruden udsigten, er den fantastiske strand, som er en af områdets bedste, og som let nås med elevator. Denne service, som også inkluderer to solstole og en parasol, er gratis for In-Italias gæster - mens andre betaler for det. Stranden benyttes også af Hotel Excelsiors gæster, samt gæster fra enkelte andre nærliggende hoteller. Det er ligeledes muligt for dig, der vælger at bo her, at benytte swimmingpoolen på Hotel Excelsior; transport til og fra hotellet kan foregå gratis med hotellets minibus.

Du kan ankomme i bil eller med offentlig transport

Kommer du i bil, kan du parkere gratis langs vejen - men i højsæsonen kan det kræve lidt øvelse at finde plads i dagtimerne. Er du med offentlig transport, er der busstoppested stort set lige uden for døren. Du kan også benytte Hotel Excelsiors minibus til og fra Amalfi, tiderne fremgår af opslag i baren. Pga. beliggenheden lige ud til vejen, må du påregne at kunne høre trafikken - men om natten er der som regel fred og ro.

Kun ét værelse ....med egen terrasse!


Værelset er pænt men enkelt indrettet, og der er dobbeltseng på en lille repos, aircondition i de varme måneder, TV, badeværelse med bruser og en dejlig møbleret terrasse med en fantastisk udsigt. Morgenmaden serveres på værelset.

Bemærk ! Mare Club er et lille anneks, som hører til det 4-stjernede Grand Hotel Excelsior, som ligger ca. 3,5 km derfra, og hvor du tjekker ind, hvis du ankommer efter kl. 17. Ankommer du mellem kl. 14.00 og 17.00 sker check-in på stedet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Hotel Lidomare

Amalfi, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Populært i Campania

search map