Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Residence Mare Club

Residence Mare Club ligger lige ud til havet Nyd havudsigten fra terrassen Indgangen Værelset Du kan bade i poolen på det nærliggende Grand Hotel Excelsior (3,5 km) Terrasse på caféen 180 grader havudsigt Udsigt fra den private terrasse
 
Residence Mare Club er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Mare Club er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Mare Club ligger lige over den private strand, der hører til det 4-stjernede Grand Hotel Excelsior, som ligger lidt længere oppe ad bjerget nær den hyggelige landsby Pogerola (3,5 km herfra). Der er ca. 2 km til Amalfis historiske centrum, og du har den mest vidunderlige panoramaudsigt over Middelhavet.

Bo på den "rigtige" side af vejen

Residence Mare Club ligger på den "rigtige" side af vejen - altså mod havet, og der er blot 3 værelser ialt, hvoraf In-Italia har valgt at tilbyde det eneste, som har en stor privat terrasse med havudsigt. Der er indgang direkte fra vejen, og du kommer straks ind i en lille bar, som også fungerer som reception. Der hører en stor terrasse til baren, som er åben for publikum udefra, men som pga. beliggenheden normalt ikke er overrendt. Baren lukker kl. 17 hver dag.

Læs mere om Residence Mare Club

Nyd stranden lige nedenfor trappen

Stedets største attraktion, foruden udsigten, er den fantastiske strand, som er en af områdets bedste, og som let nås med elevator. Denne service, som også inkluderer to solstole og en parasol, er gratis for In-Italias gæster - mens andre betaler for det. Stranden benyttes også af Hotel Excelsiors gæster, samt gæster fra enkelte andre nærliggende hoteller.

Det er ligeledes muligt for dig, der vælger at bo her, at benytte swimmingpoolen og de andre faciliteter på Hotel Excelsior, og det er både let og bekvemt, for transport til og fra hotellet foregår gratis med hotellets minibus (ca. 5 minutter), som kører mange gange om dagen. For at give gæsterne på Residence Mare Club den bedst mulige service, har hotellet også valgt at morgenmadsbuffeten hver dag serveres på Hotel Excelsior, og som nævnt, kan du køre gratis frem og tilbage med hotellets minibus, så det giver ingen problemer, og udsigten fra restauranten er helt fantastisk.

Du kan ankomme i bil eller med offentlig transport

Kommer du i bil, kan du parkere langs vejen - men i højsæsonen kan det kræve lidt øvelse at finde plads i dagtimerne. Er du med offentlig transport, er der busstoppested stort set lige uden for døren. Du kan også benytte Hotel Excelsiors minibus til og fra Amalfi, tiderne fremgår af opslag i baren. Pga. beliggenheden lige ud til vejen, må du påregne at kunne høre trafikken - men om natten er der som regel fred og ro.

Kun ét værelse ....med egen terrasse!


Værelset er pænt men enkelt indrettet, og der er dobbeltseng på en lille repos, aircondition i de varme måneder, TV, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt en dejlig møbleret terrasse med en fantastisk udsigt.
Bemærk ! Mare Club er et lille anneks, som hører til det 4-stjernede Grand Hotel Excelsior, som ligger ca. 3,5 km derfra, og hvor du tjekker ind, hvis du ankommer efter kl. 17. Ankommer du mellem kl. 14.00 og 17.00 sker check-in på stedet. Ophold på min. 3 nætter.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Mare Club

Læs personlige anmeldelser af Residence Mare Club som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Mare Club. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Mare Club

Bedømmelse af Residence Mare Club

Værelset var SÆRDELES mangelfuldt. Det var KUN koldt vand så vi måtte tage iskolde bade. Det stod at der ikke var et køleskab, men det var der alligevel. Der stod at der var morgenmad på værelset, det var der IKKE. Man måtte tage en bus op til det andet hotel for at få den gratis morgenmad. Det er også okay, men vi havde jo forventet noget andet når man var blevet lovet noget andet.
Bussen imellen Grand Hotel Excensior, vores hotel (ved stranden) og Amalfi by fungerede rigtig fint og var meget nemt at benytte.

På terrassen stod der EN nedslidt stol og et bord der var ved
at falde fra hinanden. Derudover var udsigten dejlig men larmen fra vejen, hvor italienerne åbent dytter hver gang de drejer rundt om et hjørne, var voldsom. Dog var udsigten dejiig men man følte sig lidt lukket inde pga. det 2 m høje hegn rundt om terrassen.

Stranden var det absolutte bedste.
Vandet var rent og dejlig køligt. De masser af sten på hele stranden, gjorde at det var lidt svært at komme ned i vandet og op igen. Man sank i og det krævede lidt øvelse. Bestemt ikke til svært gående mennesker.
Dog var det en stenstrand, men alt fungerede som det skulle og det var et herligt sted med masser af liggestole, bruser til at skylle sig, restaurant/bar men et okay udvalg af mad, drikkelse, is osv., toilet, WiFi, musik i baggrunden og en behjælpelig livreddere der også var tjener når der var travlt i resturanten.

Læs mere

Fremragende ophold!

Tak for alt, det var vidunderligt!

Læs mere

Residence Mara Club Amalfi

Fantastisk udsigt. Værelset har en ca. 35 kvadratmeter stor altan med fantastik udsigt udover havet og til siderne mod Amalfi by på den ene side og Capri på den anden side. 70-80 meter nedenunder ligger en privat stenstrand som man tager elevatoren ned til.
Værelse og altan ligger ud til hovedvejen, så en smule vejstøj kan ikke indgåes, især ikke når busserne kører forbi. Men så er det heller ikke værre.
Shuttle-bussen mellem hovedhotellet og Amalfi by kører ca 12 gange i døgnet, så det fungerer fint med at komme ind til byen. Der er dog ikke længere end at man kan gå derind på 15-20 minutter. Det er lidt sjovere at gå ned til byen end op til Residence Mare Club, der er trods alt en højdeforskel på ca. 70-80 meter.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Mare Club

Læs mere

Bedømmelse af Residence Mare Club

Læs mere

Fantastisk udsigt.

Vi var meget tilfredse med at bo på residence Mare Club.
Havde store udfordringer med at finde stedet. Der er intet skilt på huset eller andet, der indikerer at det er Residence del Mare - ej heller at det er hotellets elevator. Vi vil anbefale, at I fremover henviser direkte til hotellet, der meget behjælpelige fulgte os derned.
mvh. Hanne og Benny

Læs mere
 
search map