Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Residence Mare Club

Residence Mare Club ligger lige ud til havet Nyd havudsigten fra terrassen Indgangen Værelset Du kan bade i poolen på det nærliggende Grand Hotel Excelsior (3,5 km) Terrasse på caféen 180 grader havudsigt Udsigt fra den private terrasse
 
Residence Mare Club er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Mare Club er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Mare Club ligger lige over den private strand, der hører til det 4-stjernede Grand Hotel Excelsior, som ligger lidt længere oppe ad bjerget nær den hyggelige landsby Pogerola (3,5 km herfra). Der er ca. 2 km til Amalfis historiske centrum, og du har den mest vidunderlige panoramaudsigt over Middelhavet.

Bo på den "rigtige" side af vejen

Residence Mare Club ligger på den "rigtige" side af vejen - altså mod havet, og der er blot 3 værelser ialt, hvoraf In-Italia har valgt at tilbyde det eneste, som har en stor privat terrasse med havudsigt. Der er indgang direkte fra vejen, og du kommer straks ind i en lille bar, som også fungerer som reception. Der hører en stor terrasse til baren, som er åben for publikum udefra, men som pga. beliggenheden normalt ikke er overrendt. Baren lukker kl. 17 hver dag.

Læs mere om Residence Mare Club

Nyd stranden lige nedenfor trappen

Stedets største attraktion, foruden udsigten, er den fantastiske strand, som er en af områdets bedste, og som let nås med elevator. Denne service, som også inkluderer to solstole og en parasol, er gratis for In-Italias gæster - mens andre betaler for det. Stranden benyttes også af Hotel Excelsiors gæster, samt gæster fra enkelte andre nærliggende hoteller.

Det er ligeledes muligt for dig, der vælger at bo her, at benytte swimmingpoolen og de andre faciliteter på Hotel Excelsior, og det er både let og bekvemt, for transport til og fra hotellet foregår gratis med hotellets minibus (ca. 5 minutter), som kører mange gange om dagen. For at give gæsterne på Residence Mare Club den bedst mulige service, har hotellet også valgt at morgenmadsbuffeten hver dag serveres på Hotel Excelsior, og som nævnt, kan du køre gratis frem og tilbage med hotellets minibus, så det giver ingen problemer, og udsigten fra restauranten er helt fantastisk.

Du kan ankomme i bil eller med offentlig transport

Kommer du i bil, kan du parkere langs vejen - men i højsæsonen kan det kræve lidt øvelse at finde plads i dagtimerne. Er du med offentlig transport, er der busstoppested stort set lige uden for døren. Du kan også benytte Hotel Excelsiors minibus til og fra Amalfi, tiderne fremgår af opslag i baren. Pga. beliggenheden lige ud til vejen, må du påregne at kunne høre trafikken - men om natten er der som regel fred og ro.

Kun ét værelse ....med egen terrasse!


Værelset er pænt men enkelt indrettet, og der er dobbeltseng på en lille repos, aircondition i de varme måneder, TV, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt en dejlig møbleret terrasse med en fantastisk udsigt.
Bemærk ! Mare Club er et lille anneks, som hører til det 4-stjernede Grand Hotel Excelsior, som ligger ca. 3,5 km derfra, og hvor du tjekker ind, hvis du ankommer efter kl. 17. Ankommer du mellem kl. 14.00 og 17.00 sker check-in på stedet. Ophold på min. 3 nætter.

Skjul teksten
 
 
search map