Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Residence Antica Dimora

 
Residence Antica Dimora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Antica Dimora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Antica Dimora er en hyggelig gammel villa, som ligger på kystvejen i den lille bydel Lone, ca. 2 km uden for Amalfi i retning mod Positano.

Villaens underetage er indrettet med lejligheder, således at den kan lejes samlet til max. 6 personer, eller i tre forskellige kombinationer til henholdsvis 2 eller 4 personer. Adgang foregår ad en stor aflåst jernport, og op ad ca. 30 trappetrin, som forbinder vejen og indgangen, og villaen er derfor ikke egnet for gangbesværede. Pga. beliggenheden, må man påregne en del trafikstøj i højsæsonen.

Læs mere om Residence Antica Dimora

Der hører en fælles have til lejlighederne, hvor der er borde og stole samt solsenge og grill. Ejeren har planer om at installere et mindre fritstående svømmebassin, - men det kan endnu ikke garanteres. Nærmeste bademulighed er derfor indtil videre den dejlige strand, som ligger lige neden for villaen, og som man kommer til enten ad ca. 300 trappetrin, eller med elevator (mod betaling) i en af naboejendommene.

Kommer man i bil, kan man parkere gratis langs vejen, og er man med offentlig transport, kører busserne lige uden for døren flere gange i timen i retning mod hhv. Amalfi og Positano samt Agerola / Pogerola.

Lejlighederne er fra 2003 og er alle pænt men enkelt indrettet med aircondition, satellit-TV, værdiboks, skabskøkken med 2 elektriske kogeplader samt lille køleskab, bord og stole samt bad med brus, hårtørrer og toilet. Villaen består af et dobbeltværelse samt to lejligheder, som alle kan forbindes med hinanden til èn stor lejlighed med 6 sovepladser.

Der er et dobbeltværelse med bad og udgang til haven, som kun udlejes i kombination med den store lejlighed. En toværelses lejlighed med opholdsrum med sofa og køkkenniche, dobbeltværelse, bad og udgang til haven, og en etværelses lejlighed med dobbeltseng, køkkenniche samt lille bad og udgang til haven.
Følgende kombinationer er mulige:
Kombination A: 2 lejligheder samt dobbeltværelse (i alt 6 personer)
Kombination B: 2-vær. lejlighed samt dobbeltværelse (i alt 4 personer)
Kombination C: lejlighed (i alt 2 personer)

Skjul teksten
 
 
search map