Anmeldelser af Residence Amalfi Dreams

 
Residence Amalfi Dreams er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Amalfi Dreams er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Amalfi Dreams

Læs personlige anmeldelser af Residence Amalfi Dreams som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Amalfi Dreams. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Thomas og familie fra Værløse boede på Residence Amalfi Dreams i Amalfi fra d. 2. til d. 9. maj 2009.

Vi rejste med 3 børn i alderen 1 - 9 år, og lejligheden passede fint til vores behov. Vi kunne dog godt have brugt en høj barnestol til vores mindste, men vores erfaring med Italien er, at barnestole er en stor mangelvare. Vi ankom med fly til Rom og tog toget til Salerno. Herfra tog vi SITA-bussen langs kysten, og det var en smuk bustur som giver et godt indtryk af området. I Amalfi stod den venlige og meget servicemindede, ejeren Luca de Rose, og ventede på os. Lejligheden lå perfekt og tæt på alt, hvilket vi satte stor pris på med 3 børn! Der var kort til restauranter, strand og supermarked. Vi benyttede os af de offentlige SITA-busser til at udforske området. Det fungerede rigtigt fint, - det var sjovt at sidde forrest i bussen og se chaufføren køre gennem hårnålesving, alt imens han stille og roligt nød en is! Vi ser frem til en dag at kunne vende tilbage til Amalfi og de smukke kyststrækninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Henrik og Kirsten fra Aabenraa boede på Residence Amalfi Dreams i Amalfi fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har haft en dejlig tur, nydt stedet, menneskene - italienerne er utrolig venlige og gæstfri. Og maden var god - masser af det italienske, når man bevæger sig lidt væk fra masseturismen hvor betjeningen, kvaliteten og priserne er typiske for storturisme (sjusket, uvenlig og dyr). Ferieboligen var fin-fin og værten super flink og serviceminded. Den offentlige transport fungerede prima og er billig. Vi valgte bus fra lufthavn til hovedbanegård, derfra bus via autostrada til Salerno og derfra bus til Amalfi ialt for ca. 13 euro pr. person og med en rejsetid på tre timer uden ventetid af betydning ved skift, og alle steder god plads til bagagen. Det samme gjaldt fra Amalfi til lufthavnen. Så jeres advarsel mod offentlig transport til fordel for transfer-taxa til næsten 900 kr. for to personer blev gjort helt til skamme! Husk det over for nye kunder! I øvrigt kørte vi også med bus og tog til Pompei en af dagene - billigt og effektivt. Jeres service og rådgivning fungerede ellers helt tilfredsstillende, så tak for det.

In-Italia's kommentar

Offentlig transport i Italien er bedre end sit rygte. Når vi er lidt forbeholdne med at anbefale busser og toge, skyldes det at nogle kunder har haft dårlige oplevelser med manglende korrespondance mellem transportmidlerne, med aflyste tog/busser etc. Men generelt fungerer den offentlige transport fint. Blot kan det være en god ide at checke køreplanerne og i øvrigt væbne sig med tålmodighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og Annette fra København Ø boede på Residence Amalfi Dreams i Amalfi fra d. 1. til d. 8. september 2007.

Amalfi er en ualmindelig smuk og charmerende oplevelse.

Vi havde lejet en bil, hvilket vi i den grad fortrød. Den var fuldstændig overflødig, og mere til besvær end gavn. Parkeringsforholdene var kaotiske (hvilket i faktisk også oplyste) Vi kunne slet ikke komme af med den, og var det endelig muligt, koster det 3 Euro i timen.....hele døgnet. Vi benyttede den mulighed i anbefalede, med garageleje til 18 Euro i døgnet. Vi, eller personalet på Bar L'abside, ringede efter Antonio, en sød ældre herre, der hentede vores bil ved havnen. Når vi skulle bruge den, leverede han den samme sted, vi ringede bare et kvarter til en halv time før.
Der er mere end gode busforbindelser til samtlige byer langs kyststrækningen. Ravello by kan man slet ikke komme til i bil, den skal parkeres uden for byen, og resten foregår til fods.
Senere var vi 2 dage i Napoli, her var bilen heller ikke meget bevendt. Det kunne være godt at have vidst om der er bus eller tog forbindelse mellem Napoli og Amalfi. Skiltningen er også en historie for sig.....Havde problemer med at finde ud fra Napoli by og til lufthavnen.

Vi havde lejet en et-værelses lejlighed. Ganske fin, og dejlig beliggenhed. Folkene på baren, der har nøglen, er utrolig søde. Her tilbragte vi mange aftener.
Det ville have været godt, hvis der bare en gang blev fejet/støvsuget i lejligheden. Det havde vi ikke selv mulighed for da der ikke var adgang til kost/støvsuger. Ligeledes ville det være rart at få skiftet håndklæder bare en gang. Det er de færreste der bruger samme håndklæde en hel uge. Og når nu det står at det er i lejligheden, tager man det jo ikke med hjemmefra.

Tips til de næstkommende: Ud over stranden til venstre for havnen (når man kommer oppe fra hovedgaden), bør man gå et lille stykke længere til venstre ud af kystvejen (mod Salerno). Lidt ude -5 til 10 min gang, ligger 2 dejlige strande. Det virker som om det også er her lokalbefolkningen kommer. Restaurant "Taverna del Duca" helt oppe for enden af hovedgaden til højre, er et godt spisested. Et romantisk spisested med levende lys og guitar spil, er lige til venstre for trappen til domkirken. Hedder noget med "Apostoli"......
Men alt i alt... Amalfi er en dejlig ferieoplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anton og rejsefælle boede på Residence Amalfi Dreams i Amalfi fra d. 28. april til d. 5. maj 2007.

Lejligheden i Amalfi Dreams var en perfekt ramme om vores ferie i Amalfi. Vi ankom til byen ved middagstid en lørdag, og da var det nærmest umuligt at få en parkeringsplads på havnen, som I ellers foreslog. Vi gjorde i stedet dét, at min mand "cirklede rundt" på havnen i bilen, mens jeg gik den meget korte tur op til Piazza del Dogi og Bar L´Abside(som ligger lige ved siden af Amalfi Dreams), hvor nøglen til lejligheden efter aftale kunne hentes. Dér var de behjælpelige med at skaffe en person, som fulgte med ned til bilen, og efter vi havde tømt den for vores bagage, kørte bilen væk og parkerede den et sted i byen. Når vi i løbet af ugen skulle bruge vores bil, ringede vi bare til ham, og - med et kvarters varsel - var bilen klar til os på havnen. Men et godt råd er: Lad så vidt mulig bilen stå! Parkering i de små byer i området er dyr og vejene er snævre, og køer opstår let. Rutebåde og -busser sejler/kører regelmæssigt og er meget rimelige i pris.

Fra vores lejlighed, "Amalfi", kunne vi se Domkirkens tag og klokketårn og følge med i livet på Dogi Pladsen under os. Vi blev vækket til klokkespil hver morgen og til synet af grønthandleren, som stillede sine nye forsyninger af frisk frugt og grønt frem til dagens kunder. Bager, slagter og supermarked lå lige om hjørnet, og det var bekvemt og hyggeligt selv at tilberede måltider i lejligheden af og til som alternativ til Amalfis mange(og sommetider dyre!)restauranter og caféer. Ejeren af Bar L´Abside, Vincenzo(eller, hvordan det nu staves!), som har en aftale med ejeren af Amalfi Dreams om at udlevere/modtage nøglen til lejlighederne fra lejerne, var utrolig behjælpelig og imødekommende. Lige fra vi kom første gang og skulle hente nøglen lod han os mærke, at vi var velkomne og var flere gange i løbet af ugen sød til at komme med gode tips om spisesteder og attraktioner i området. Maden dér var også fantastisk. Et godt råd i den forbindelse: Lad være med at spise på de andre restauranter på Dogi Pladsen. De er rene turistfælder!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map