Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Residence Amalfi Dreams

 
Residence Amalfi Dreams er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Amalfi Dreams er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I centrum af Amalfi på den skønne lille Piazza dei Dogi, ligger de 4 hyggelige og meget velholdte lejligheder, som udgør Residence Amalfi Dreams.

Piazza dei Dogi ligger lige bag domkirkepladsen og er uden tvivl et af de hyggeligste og roligste steder i Amalfi på trods af den meget centrale beliggenhed. På pladsen finder man både barer, restauranter samt flere små forretninger.

Læs mere om Residence Amalfi Dreams

Lejlighederne ligger på 2. sal (45 trappetrin) i samme ejendom som den lille ostebutik og isenkræmmeren. Alle lejligheder har opholdsstue med lille bord samt stole, satellit TV, aircondition og/eller varme, dørtelefon, køkkenniche med 2 elplader samt lille køleskab med frys. Parkering i nærheden kan bestilles mod betaling.

Lejlighederne kan lejes enkeltvis eller samlet til max. 12 personer. Alle lejligheder har 2 navne, - men ligger altså ikke i de byer, som de er opkaldt efter, som enkelte amerikanske gæster iblandt har misforstået.

PS. Vi gør opmærksom på, at det IKKE er tilladt at ryge i lejlighederne.

Tryk på de grønne link for at se billeder fra de enkelte lejligheder.

Lejlighederne på Residence Amalfi Dreams

Etværelses lejlighed Lavanda / Praiano med 2 sovepladser

Lejlighed Lavanda / Praiano består af et opholdsrum med dobbeltseng og køkkenniche, samt en lille terrasse mod gården. Der er et større badeværelse med badekar og toilet. Man skal dog være opmærksom på, at almindelig ståhøjde i badeværelset er max. 185 cm.

Etværelses lejlighed Camelia / Ravello med 2 sovepladser

Lejlighed Camelia / Ravello består af et opholdsrum med dobbeltseng og køkkenniche. Lejligheden har fransk balkon og kig mod pladsen og den berømte domkirke. Der er bad med brus og toilet.

Etværelses lejlighed Delle Rose / Amalfi med 2/4 sovepladser

Lejlighed Delle Rose / Amalfi består af et stort opholdsrum (oprindeligt 2) med dobbeltseng samt dobbelt sovesofa samt køkkenniche. Der er fransk balkon med udsigt mod pladsen og domkirken, samt bad med brus og toilet.

Toværelses lejlighed La Terrazza / Positano med 2/4 sovepladser

Lejlighed La Terrazza / Positano består af opholdsrum med dobbelt sovesofa samt køkkenniche. Fra opholdsrummet er der udgang til en forholdsvis stor terrasse som vender mod gården. 5 trin oppe ligger lejlighedens dobbeltværelse, lige som der er bad med brus og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map