Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Quattro Passi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejligheden Quattro Passi ligger på det samme torv som byens berømte domkirke. Her befinder sig derfor mange besøgende og turister i dagstimerne, men i aftentimerne og om natten er her ganske hyggeligt og roligt. I kort afstand herfra findes et utal af spisesteder og indkøbsmuligheder.

På tur

En bil er slet ikke nødvendig, da busstationen ligger få meter herfra. Busserne kører både mod Salerno og dermed til de østlige del af Amalfikysten, til Positano og Sorrento og dermed den vestlige del af kysten samt oppe i bjergene mod Ravello og Scala. De kører meget ofte og er derfor et glimrende transportmiddel til en fuld oplevelse af omegnen. Den lille havn, hvorfra man blandt andet kan sejle til Sorrento, Positano, Capri og Ischia, ligger også meget tæt på lejligheden, så dagens oplevelser kan altså også nås med båd (dog skal man være opmærksom på, at flere af disse bådruter har begrænsede afgange udenfor højsæsonen).

Læs mere om Quattro Passi

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser:
- Der er kun 20 trappetrin fra gadeplan til indgangen af lejligheden. Lejligheden er ca. 45 m² og består af køkken med ovn samt opvaskemaskine, opholdsstue med spiseafdeling og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt vindue med udsigt over torvet, soveværelse med dobbeltseng adskilt fra stuen med et glasdør (der er ingen vinduer her) og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med fjernsyn, aircondition, vaskemaskine og opvaskemaskine

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Giada

Atrani, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Corte Marsigliese

Cetara, Campania

Anbefalinger til dig

Terrazza La Perla

Amalfi, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map