Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Grand Hotel Convento di Amalfi

 
Grand Hotel Convento di Amalfi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Convento di Amalfi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tilbage i begyndelsen af 1200-tallet blev der opført et imponerende bygningsværk på bjergvæggen over Amalfi. Bygningen som var ejet af kirken, blev omdannet til kloster med egen kirke i 1223, og den funktion fortsatte indtil 1813, hvor ærkebiskoppen af Amalfi overtog stedet. Han lejede det dog ud til private, som omdannede det til en kro, og efter en kort periode som Nautisk Institut i slutningen af 1800-tallet, har det fungeret som et rigtigt hotel.

Da H.C. Andersen gik i kloster

I 1834 kom vores egen H.C. Andersen forbi Amalfi. På den tid eksisterede kystvejen endnu ikke, så han blev roet fra Salerno til Capri, men gjorde stop for natten i Amalfi. Ifølge hans dagbog boede han på det gamle kloster over Amalfi og han nåede også at lave en enkelt tegning af udsigten, så der er ikke så meget tvivl om, at han har overnattet på det hotel, som indtil for få år siden hed Cappucini Convento.

Et rigtigt guldaldermaleri

Udsigten er ubeskrivelig smuk, og den berømte sti med de smukke hvide søjler "Passeggiata dei Monaci" - eller munkenes sti, som fortsat eksisterer, tiltrak i slutningen af 1800-tallet malere fra hele verden på grund af sin skønhed. Også de danske guldaldermalere lod sig fortrylle af stedet, og på de danske kunstmuseer kan du i dag beundre de mange skønne malerier, som blev til netop her på Amalfikysten i de "gyldne" dage.

Læs mere om Grand Hotel Convento di Amalfi

Moderne italiensk design i klassiske omgivelser

Efter en gennemgribende men nødvendig renovering for få år siden, ændrede hotellet navn til Grand Hotel Convento di Amalfi og fik sine velfortjente 5 stjerner. Skønheden er der ikke ændret på, og alt er renoveret med stor respekt for bygningens oprindelige funktion og udseende. Men den moderne komfort har holdt sit indtog, og går nu hånd i hånd med moderne italienske design. Den sandfarvede bygning gør sig i virkeligheden bedst set fra havet, så det må du endelig ikke snyde dig selv for, men i dag er det ikke mange gæster, der gør deres entré fra søsiden.

Her kommer du i Paradis

Hvis du kommer i bil, kan du køre lige til døren, og herfra overlader du blot nøglerne til en af de tjenende ånder, som sørger for at parkere den i sikre omgivelser, mens du selv tager elevatoren op til hotellet, som ligger 80 meter over havet. Her er vi ret sikre på, at du taber både næse og mund, for udsigten ned over Amalfi by og havet er helt ubetalelig. Og nej, det er ikke billigt at være i Paradis, - men vi vil alligevel påstå, at det er alle pengene værd. Du kan nyde dine måltider på den udendørs terrasse, eller i den hyggelige restaurant, hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Der er naturligvis en hyggelig bar, det gamle kapel, et fitness center og wellness med tyrkisk bad, og så er der naturligvis den smukke infinity-pool. Det top professionelle personale står til din rådighed, og vil gøre alt for at opfylde dine ønsker og give dig en uforglemmelig ferie.

Bo som prinsessen på ærten

Hotellet har kun 53 værelser og suiter i flere forskellige kategorier, og de fleste har udsigt over havet, mens det kun er et fåtal som har balkon eller terrasse, hvilket skyldes det faktum, at bygningen er fredet. Stil og farveholdning er den samme overalt, og alle værelser har aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi, satellit TV samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer og toiletartikler.

Læs om værelserne på Grand Hotel Convento di Amalfi

Skjul teksten
 
 
search map