Hotel i Amalfi på Amalfikysten

L'Antico Convitto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du vil elske Amalfi

L’Antico Convitto ligger tilbagetrukket i centrum af Amalfi ikke langt fra stranden og domkirken. Selve Amalfi by er ikke særlig stor, men du kan alligevel hurtigt fare vild i de hyggelige små og smalle gyder. Der er mange spændende små forretninger, hvor du kan finde alt fra souvenirs til lokale produkter, - naturligvis med enhver tænkelig variation af citron produkter. Du skal naturligvis smage Amalfikystens specialitet citronsnapsen Limoncello. Der er mange hyggelige barer, hvor du kan nyde en forfriskning, spise en lækker kage og nyde tilværelsen. Hvis du trænger til luftforandring og hører til de aktive, kan vi anbefale en vandretur op i Mølledalen, og besøg endelig også det interessante papirmuseum. Amalfi har en fin lille strand, som dog bliver fyldt godt op i sommersæsonen. Her kan du leje solsenge og parasoller, men der er også en offentlig strand, hvor du kan ligge med dit håndklæde. Amalfi er et godt udgangspunkt til at udforske nærområdet, og vi anbefaler at du tager den lokale bus til både Ravello og Salerno og fra havnen i Amalfi kan du sejle til øen Capri. Skal du til Pompeji eller Vesuv, vil vi anbefale dig at leje en bil, men du skal være opmærksom på, at parkeringsmulighederne er begrænsede.

Venligt personale

Hvis du ikke er på udkig efter ren luksus, og kan nøjes med begrænset service og faciliteter, er L' Antico Convitto et godt sted at overveje, og selv om der er elevator, er det en god idé at være fornuftigt gående. Det venlige personale i receptionen hjælper dig gerne med spørgsmål og services. På tagterrassen kan du nyde tilværelsen og de naturskønne omgivelser på en solseng, og i sommersæsonen kan du også nyde din morgenmad i samme spektakulære omgivelser. Alle værelser har gratis wi-fi.

Læs mere om L'Antico Convitto

Traditionelle værelser

Der er kun 11 værelser på L' Antico Convitto. Værelserne er traditionelt og enkelt indrettet og har aircondition, TV, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på L'Antico Convitto

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map