Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Residence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det perfekte sted til at udforske Amalfikysten

Hotel Residence ligger på kystvejen i Amalfi kun få skridt fra domkirkepladsen og stranden. Selve Amalfi by er forholdsvis lille, men du kan let fare vild i de smalle men meget hyggelige gyder. Der er masser af små butikker med souvenirs og lokale produkter, som bl.a. inkluderer et rigt udvalg af ting baseret på de berømte Amalfi-citroner. Bl.a. kan vi nævne citronsnapsen Limoncello, som ikke er så uskyldig, som den smager. Der er et bredt udvalg af hyggelige bar'er, hvor du kan nyde en drink, spise en kage og se på alle de ting der sker i byen.

En tur på strandpromenaden er en god måde at slappe af på. Hvis du trænger til luftforandring, og det er muligt, for i sommersæsonen er der forholdsvis mange turister i centrum i dagstimerne, så kan vi anbefale dig en tur op i Mølledalen med de mange citronlunde og papirmøller. Hvis du hører til de aktive og sætter pris på at vandre, er der mange skønne vandreture i de nærliggende bjerge. En af de mest spektakulære vandreture er den der hedder Gudernes sti, og hvorfra du har en af de bedste udsigter i hele Italien.

Lige overfor hotellet er der en lille strand, som godt kan blive pakket i sommersæsonen og i weekenderne. Der er flere steder hvor du kan leje solsenge, og der er også en stribe strand, hvor du kan vælge at ligge med dit håndklæde. Selv om Amalfi i sig selv er en stor attraktion, vil vi alligevel anbefale dig at leje bil et par dage, eller tage på en organiseret udflugt eller på tur med de lokale busser, for der er mange spændende ting at se i området. Bl.a. kan vi nævne Sorrento, Napoli, Positano og så naturligvis Pompeji og øerne Capri og Ischia.

Læs mere om Hotel Residence

Den første på stranden!

Hotel Residence er et perfekt sted at bo. Morgenmaden serveres på den udendørs terrasse, hvorfra du har en fantastisk udsigt over havet og stranden. Ja du kan rent faktisk sidde og udvælge netop den plads du gerne vil have på stranden senere på dagen mens du nyder din morgenkaffe. Til frokost og middag er du omgivet af gode restauranter. I løbet af eftermiddagen kan du nyde en aperitif i hotel-baren. Personalet vil hellere end gerne hjælpe dig med forskellige reservationer, udflugter eller spørgsmål. Hvis du vælger at ankomme til Amalfi i bil, skal du være opmærksom på, at det kan være svært at finde en parkeringsplads. Vi anbefaler derfor, at du parkerer i det nærliggende parkeringshus Luna Rosa mod betaling. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

En blanding af moderne og klassiske værelser

Der er i alt 27 værelser på hotellet i forskellige kategorier. De er alle pænt indrettet og har en lille balkon (kan være fransk). En del af værelserne har udsigt mod havet og kystvejen (trafikstøj kan forekomme) eller mod domkirkepladsen. Der er nogle få værelser med privat terrasse. Værelserne har aircondition, minibar, satellit TV, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Residence

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map