Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Miramalfi

Superior værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hr. Mansi vendte tilbage til Amalfi og begyndte at arbejde på sin drøm, som det tog ham 5 år at realisere. Resultatet kan du nyde i dag. Hans store stolthed er saltvandspoolen. Fra den kan du kigge ud over kysten mod nord og syd. Vi behøver vist ikke at forklare, hvorfor hotellet har fået navnet Miramalfi...

Amalfi er en stor attraktion - med god grund

Amalfi er i sig selv et dejligt sted at befinde sig, men vi anbefaler, at du lejer en bil i en dags tid, så du kan tage på eventyr til mange af de spændende seværdigheder i nærheden. Inden for komfortable dagsture kan du komme til Sorrento, Napoli, Positano og naturligvis Pompeji. Øerne Capri og Ischia er heller ikke langt væk. Dette område har så meget at tilbyde, at du let helt kan glemme at slappe af på stranden eller ved poolen. Hvis du vil på stranden, kan du komme derned på to måder: Elevator eller trapper. Elevatoren er skåret ud af klipperne, og kan bringe dig hele vejen ned. Poolen er et andet skønt sted, hvor du kan koble af. Som nævnt er den med saltvand, og den har et soldæk hele vejen rundt med en fantastisk udsigt. Her finder du liggestole, parasoller og strandhåndklæder. Alt dette er fuldendt med en bar, der sikrer, at du ikke behøver at bevæge dig hele vejen op igen, når du skal have noget godt at drikke. Ingen risiko for at blive dehydreret her...

Til Amalfi centrum tager det ca. 20 minutter på gåben, men du har også mulighed for at benytte dig af Miramalfis shuttlebus.

Storslået udsigt fra restauranten

Fra restauranten kan du også nyde en helt fantastisk udsigt. Hr. Mansi har sørget for, at du, uanset hvor, du befinder dig på hotellet, ikke behøver at gå glip af et eneste øjeblik af travlheden i Amalfi. Uden for sæsonen kan du spise inde i restauranten, som har glasvægge og er airconditioneret, og inden for sæsonen kan du spise udendørs, hvor køkkenet tilbereder dejlige lokale retter. Om aftenen kræver hotellet, at du har lange bukser på, hvis du vil spise på restauranten.

De fleste værelser har balkon og havudsigt

Værelserne er på omkring 20m², og Superiorværelserne er ca. 27 m². De er indrettet og dekoreret i klassisk stil, med et touch af Middelhavet, og varmt og enkelt. Superiorværelserne har jacuzzibadekar eller bruser. Juniorsuiterne er større, ca. 40 m² og har en dagligstue. Alle værelser har tv, aircondition, minibar og nogle værelser har balkon eller terrasse.

Læs om værelserne på Hotel Miramalfi

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Grand Hotel Excelsior

Pogerola, Campania

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map