Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Miramalfi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hr. Mansi vendte tilbage til Amalfi og begyndte at arbejde på sin drøm, som det tog ham 5 år at realisere. Resultatet kan du nyde i dag. Hans store stolthed er saltvandspoolen. Fra den kan du kigge ud over kysten mod nord og syd. Vi behøver vist ikke at forklare, hvorfor hotellet har fået navnet Miramalfi...

Amalfi er en stor attraktion - med god grund

Amalfi er i sig selv et dejligt sted at befinde sig, men vi anbefaler, at du lejer en bil i en dags tid, så du kan tage på eventyr til nogle af de spændende seværdigheder i nærheden. På en dagstur kan du nå til Sorrento, Napoli, Positano og naturligvis Pompeji. Øerne Capri og Ischia er heller ikke langt væk. Dette område har så meget at tilbyde, at du let kan fylde dagene med nye indtryk. Hvis du vil på stranden, kan du komme derned på to måder: Elevator eller trapper. Elevatoren er skåret i klipperne, og kan bringe dig hele vejen ned. Poolen er et andet skønt sted, hvor du kan koble af. Som nævnt er den med saltvand, og den har et soldæk hele vejen rundt med en fantastisk udsigt. Her finder du liggestole, parasoller og strandhåndklæder. Alt dette er fuldendt med en bar, der sikrer, at du ikke behøver at bevæge dig hele vejen op igen, når du skal have noget godt at drikke. Ingen risiko for at blive dehydreret her...

Til Amalfi centrum tager det ca. 20 minutter på gåben, men du har også mulighed for at benytte dig af Miramalfis shuttlebus.

Storslået udsigt fra restauranten

Fra restauranten kan du også nyde en helt fantastisk udsigt. Hr. Mansi har sørget for, at du, uanset hvor du befinder dig på hotellet, ikke behøver at gå glip af et eneste øjeblik af Amalfis skønhed. Uden for sæsonen kan du spise inde i restauranten, som har glasvægge og aircondition, og i sæsonen kan du spise udendørs, hvor køkkenet tilbereder dejlige, lokale retter. Om aftenen kræver hotellet, at mænd bærer lange bukser, hvis man vil spise på restauranten.

De fleste værelser har balkon og havudsigt

Der er forskellige værelsestyper at vælge imellem, og alle, undtagen enkeltværelserne, har balkon eller terrasse samt havudsigt. Værelserne er indrettet og udsmykket i klassisk stil med et middelhavstouch, varmt og enkelt. Dobbeltværelser (superior) og suiterne har jacuzzibadekar eller bruser. I firesengsværelserne kan ekstrasengen være en køjeseng. Alle værelser har sat-TV, aircondition, minibar, safetyboks og Wi-Fi.

Læs om værelserne på Hotel Miramalfi

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Miramalfi

Læs personlige anmeldelser af Hotel Miramalfi som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Miramalfi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Miramalfi

Godt hotel med fantastisk beliggenhed.

Et hotel i udkanten af Amalfi med en beliggenhed som slår det meste. Hotellet ligger på en klippe, 25 m. over havet. Udsigten fra fra hotelværelset og fra morgenmadsrestauranten over middelhavet er helt magisk. En fin lille saltvandspool med solsenge langs havskrænten. Ca. 750 meters gang fra centrum, til dels langs en smal og trafikeret vej og med en trappe med ca. 100 trin ned til havnen. Hotellet tilbyder en gratis shuttlebus til og fra centrum, men ikke med så mange afgange. Meget venligt og hjælpsomt personale! Skulle gerne bo her igen.

Hotellet tilbyder i samarbejde med nogle andre hoteller i Amalfi guidede vandreture i or rundt om Amalfi gratis. Meget dejligt at få lidt lokal rådgivning.

Læs mere

Dejligt sted

Vil anbefalde det.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Fantastisk beliggenhed og super godt pool området. Rart personale og rigtig god mad!

Læs mere
 
search map