Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Marina Riviera

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Marina Riviera er et stilfuldt hotel, som ligger med en smuk udsigt over hele Amalfi-bugten blot nogle få meter fra stranden, havnen og Amalfis historiske centrum.

Storslået beliggenhed

Fra strandpromenaden går man nogle få hundrede meter op langs kystvejen mod Atrani og finder trappen til dette stilfulde og meget velholdte hotel efter det første sving. Hotellet er beliggende i en chamerende og for området klassisk ejendom fra 1800-tallet, der har fungeret som hotel siden 1880. Allerede i foyeren mødes man af udsigten til havet gennem de panoramiske vinduer. Siden kommer man ind i receptionen, hvorfra man kan gå ud på hotellets skønne terrasse, som løber langs med morgenmadssalen og også herfra nyder man godt af en storslået udsigt over bugten. Stilen er gennemført amalfitansk med smukke udsmykkede kakkelgulve og hvide, hvælvede vægge. På hotellets øverste etage finder man en stor tagterrasse med saltvandspool og soldæk, hvorfra man kan nyde de solrige dage og den skønne udsigt til havet og kystlinjen.

Læs mere om Hotel Marina Riviera

Smagfuld indretning

Gæsternes trivsel er i højsædet på dette familieejede hotel, hvilket afspejler sig i alle stedets detaljer. Hotellet fremstår yderst velholdt takket være jævnlige renoveringer, og de betænksomme ejere tilgodeser til enhver tid gæsternes behov for at garantere den højest mulige kvalitet. Morgenmaden serveres i en flot madsal med udsigt over Amalfi og bugten nedenfor, og det er ikke usædvanligt at finde ejernes egne, hjemmebagte specialiteter på morgenmadsbuffeten. Man kan også indtage sine måltider på terrassen eller bare sidde og slappe af med en god bog i solen.

Elegante værelser

Værelserne er elegante og smagfuldt indrettet og har alle havudsigt. De er alle udstyret med aircondition, sat-tv, minibar, værdiboks, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruseniche. Værelserne med balkon har enten fransk eller almen balkon.

Læs om værelserne på Hotel Marina Riviera

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map