Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Marina Riviera

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Marina Riviera er et stilfuldt hotel, som ligger med en smuk udsigt over hele Amalfi-bugten blot nogle få meter fra stranden, havnen og Amalfis historiske centrum.

Storslået beliggenhed

Fra strandpromenaden går man nogle få hundrede meter op langs kystvejen mod Atrani og finder trappen til dette stilfulde og meget velholdte hotel efter det første sving. Hotellet er beliggende i en chamerende og for området klassisk ejendom fra 1800-tallet, der har fungeret som hotel siden 1880. Allerede i foyeren mødes man af udsigten til havet gennem de panoramiske vinduer. Siden kommer man ind i receptionen, hvorfra man kan gå ud på hotellets skønne terrasse, som løber langs med morgenmadssalen og også herfra nyder man godt af en storslået udsigt over bugten. Stilen er gennemført amalfitansk med smukke udsmykkede kakkelgulve og hvide, hvælvede vægge. På hotellets øverste etage finder man en stor tagterrasse med saltvandspool og soldæk, hvorfra man kan nyde de solrige dage og den skønne udsigt til havet og kystlinjen.

Læs mere om Hotel Marina Riviera

Smagfuld indretning

Gæsternes trivsel er i højsædet på dette familieejede hotel, hvilket afspejler sig i alle stedets detaljer. Hotellet fremstår yderst velholdt takket være jævnlige renoveringer, og de betænksomme ejere tilgodeser til enhver tid gæsternes behov for at garantere den højest mulige kvalitet. Morgenmaden serveres i en flot madsal med udsigt over Amalfi og bugten nedenfor, og det er ikke usædvanligt at finde ejernes egne, hjemmebagte specialiteter på morgenmadsbuffeten. Man kan også indtage sine måltider på terrassen eller bare sidde og slappe af med en god bog i solen.

Elegante værelser

Værelserne er elegante og smagfuldt indrettet og har alle havudsigt. De er alle udstyret med aircondition, sat-tv, minibar, værdiboks, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruseniche. Værelserne med balkon har enten fransk eller almen balkon.

Læs om værelserne på Hotel Marina Riviera

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Marina Riviera

Læs personlige anmeldelser af Hotel Marina Riviera som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Marina Riviera. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Marina Riviera

Fantastisk oplevelse

Vi tog til Amalfi for at fejre min 50 års fødselsdag. Min mand og vores 2 drenge i 20 års alderen. Vi lejede en bil i Rom og kørte ned til Amalfi. Marina Riviera har den absolut bedste placering i Amalfi. Da vi ankom var vi mødt af venligt personale, som tog vores bagage til vores værelse. Værelset havde en fantastisk balkon med udsigt over havet, stranden, og Amalfi. Blomster, en flaske boblevand og frugt. Hvilken fantastisk start. Siden fortsatte det i samme stil. Super venligt personale. Bedste morgenmad vi har oplevet på noget hotel. Havde det hele og lidt til. Tagpool vidunderlig. Dejlig udsigt og god servce. Vi anbefaler dette hotel til alle, der ønsker en vidunderlig oplevelse.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Marina Riviera

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Marina Riviera

Læs mere
 
search map