Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Luna Convento

 
Hotel Luna Convento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Luna Convento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det bliver ikke meget mere historisk, herskabeligt og romantisk end på Hotel Luna Convento. Ud over stemningen og den gode fortælling så er det værd at rejse langt efter poolen med den panoramiske beliggenhed og placeringen på den yderste pynt i Amalfi by. Du kan selv blive en del af den gode fortælling, men du skal være opmærksom på, at det er en historisk bygning med mange år på bagen, du flytter ind i.

Gæstfrihed som kultur

Listen over prominente gæster er lang, og gæstebogen rummer bl.a. følgende autografer: Wagner, Henrik Ibsen, Ingrid Bergman, Bismarck, Mussolini samt konger og dronninger fra både Sverige og Holland. Maleren P.S.Krøyer har også opholdt sig på stedet, og på Den Hirschprungske Samling kan du se flere af hans malerier netop fra opholdet i Amalfi, som han besøgte på bryllupsrejsen med Marie i 1892.

Læs mere om Hotel Luna Convento

Fornem historien

Da stedet blev indrettet til hotel, lagde man stor vægt på at bevare bygningen, som den var, og man kan fornemme historiens vingesus i de hyggelige små gange - og fornemmelsen af at bo i et tidligere kloster er absolut til stede. Denne respekt for bygningens tidligere funktion indbefatter bl.a. også, at hotellet har egen kirke, og man har bevaret så mange af de oprindelige detaljer, som det har været muligt, bl.a. den gamle klostergård, der nu fungerer som have.

Nyd udsigt og pool på klipperne

Hotellet ligger på kystvejens yderste pynt i Amalfi, og er bygget ind i klippevæggen. Med til komplekset hører også et gammelt forsvarstårn på den modsatte side af vejen ud mod havet. Det er bl.a. her man finder èn af hotellets suiter, lige som der er bar og restaurant - og det er også her på klipperne at man har opført den dejlige swimmingpool, hvorfra du har udsigt mod den hyggelige naboby Atrani.

Et hotel med mange faciliteter

Hotel Luna Convento har en lille reception, som er indrettet i de gamle klostergange. Der er elevator, bar, opholdsstue, restaurant med udsigt over Amalfi, konferencemuligheder - og som nævnt kirke. Du kan parkere i det nærliggende parkeringshus Luna Rosa mod betaling, og evt. gratis på kystvejen, men umiddelbart er det ikke en mulighed du bør satse på, da der altid er stor kamp om pladserne.

Hyggelige værelser med udsigt mod havet

De fleste værelser er indrettet i de tidligere klosterceller, og alle har udsigt mod havet. Ganske få værelser har balkon eller en lille terrasse, men da hotellet er indrettet i en historisk bygning, giver fredningsmyndighederne ikke mulighed for at tilføje den slag moderne bekvemmeligheder. Alle værelser vender som sagt mod havet, og dermed også mod kystvejen, og derfor må du påregne en vis trafikstøj. De ialt 43 værelser er pænt men enkelt indrettet, og har telefon, satellit TV, minibar, aircondition samt bad med brus eller badekar. Der er mulighed for opbevaring af værdier i receptionen.

Læs om værelserne på Hotel Luna Convento

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Luna Convento

Læs personlige anmeldelser af Hotel Luna Convento som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Luna Convento. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Luna Convento

En fantastisk uge på Amalfi

Vi ankom søndag aften og fik et fint værelse, men påpegede, at vi havde reserveret superior værelse og gerne ville have en balkon. Der var ingen ledige værelser med balkon om søndagen, men det blev ordnet et meget dejligt værelse fra om mandagen. Hotellets personale meget hjælpsomt og imødekommende. God morgenmad, rengøring af værelserne perfekt. Badede i hotellets pool et par dage, hvor vi fik håndklæder og strandstole. Vi er meget tilfredse med Hotel Luna Convento havde en fantastisk uge med sol badning og vidunderligt varmt vejr og god mad! En dag tog vi båden til Capri, som var værd at se. Kan virkelig anbefale Amalfi Luna Convento.

Læs mere

Dejligt hotel i en dejlig by

Hotellet var dejligt med god service, en god placering og en fantastisk havudsigt. Hotellets swimmingpool og private badeområde direkte op til hotellet var fremragende.

Atmosfæren og miljø i dette ombygget kloster var beroligende og interessant.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Luna Convento

Læs mere
 
search map