Anmeldelser af Hotel Lidomare

 
Hotel Lidomare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Lidomare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Lidomare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Lidomare som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Lidomare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Lidomare

Hotellet var ikke det allerbedste. Der var skrald i værelset da jeg ankom, og der var intet tæppe. Da jeg spurgte efter det fik jeg et beskidt tæppe. Morgenmaden serveredes i et lille værelse hvor alle sidder oven i hinanden! Efter vesteuropæisk standart må hotellet ses som et bedre vandrehjem.

Amalfikysten som feriedestination

Amalfi er en meget smuk by, maden er ikke dyr og der serveres meget fra havet.

In-Italia's kommentar

Hej Arash. Vi beklager at du ikke har været tilfreds med dit ophold på Hotel Lidomare. Dette er et hotel som vi har haft med på vores program i adskillige år og vi har haft flere tilfredse gæster gennem årene. Vi vil naturligvis give dine vurderinger videre til hotellet da det er vigtigt for os med tilfredse gæster. Vi håber at I trods alt har haft en dejlig tur til smukke Italien. Mvh. Marcus fra In-Italia.

Hotel Lidomare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Lidomare
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2018
Antal rejsende 1 voksen
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Et ægte Italiensk Hotel-både personale-møblementet-virkede som man gerne ønskede skulle være.

Vejret betyder oftest halvdelen af en god ferie- og i Amalfi havde vi HVER dag ca 26/28 grader C.
Den anden halvdel går så til oplevelser, og dem bestemmer man jo selv, så her fik vi både sejlet
kørt i bus og især vandret! Gode oplevelser. Masser af turister!!!

Amalfikysten som feriedestination

Hotel Lidomare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Lidomare
Dobbeltværelse m. balkon/terrasse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Vidunderlige Amalfi

Helt sikkert Europas flotteste kyststrækning. Betagende smuk.
Amalfi er dejlig og har en god størrelse. Den ligger centralt på Amalfikysten, og man kan nemt komme til f.eks Positano (sejle eller bus) og Ravello (bus). Disse to byer skal ses.
Busturen ud til Amalfi kan være udfordrende.

Amalfikysten som feriedestination

Besøg endelig Positano og Ravello, men bo i Amalfi.

Hotel Lidomare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Lidomare
Dobbeltværelse m. balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Amalfi

Godt 8 dage ved den smukke Amalfi kyst - med pragtfuld vejr.
En meget hyggelig by med mange og gode spisesteder etc. og selvfølgelig mange turister.

Amalfikysten som feriedestination

Hotel Lidomare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Lidomare
Dobbeltværelse m. balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Der var ikke få steder på hotellet hvor det vrirkede
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annelene og Søren fra Risskov boede på Hotel Lidomare i Amalfi fra d. 26. april til d. 7. maj 2008.

Hotel Lidomare er et fint sted at bo. Meget hjælpsomme og venlige. Fine rene værelser med gode badeværelser. Hotellet ligger centralt i Amalfi, hvor der er busser til hele kysten. Amalfi er en fin lille turistby med en flot kirke. Man kan med fordel gå op for enden af gågaden, hvor det bliver noget billigere at spise. Vi kan anbefale Molino, som ligger 5 min gang fra torvet i Amalfi.

Et godt sted at bade er i Praino. Midt på hovedgaden er et skilt der peger ned til stranden. De 450 trin er værd at gå både ned og op ad. Nede ved stranden kan der lejes liggestole med betjening fra den nærliggende restaurant. Stranden i Atrani er også god. Gå en tur til Atrani via trapper op over hovedvejen. En spændende tur.

In-Italia har klaret vores bestillinger super. Vi kan bestemt anbefale at bruge dem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Yvonne og hendes rejsefælle fra Hørsholm boede på Hotel Lidomare i Amalfi fra d. 21. til d. 22. juli 2007.

Overordnet vil jeg sige, at vi har været utrolig glade for at besøge området ved Amalfikysten, da det er så betagende smukt.

Selve byen Amalfi har en dejlig sydende sydlandsk stemning, vi godt kunne lide. Positano kunne vi også godt lide. Men Ravello tog altså kegler. Den meditative stemning og de vidunderlige naturmæssige omgivelser, der er ved torvet og i haverne er ubeskrivelige!

Men at køre i bil på kyststrækningen er altså et kapitel for sig. Og vi vil ikke anbefale nogen at gøre det. Det kræver for mange ressourcer. Så vi valgte at parkere bilen og tage bus eller taxa til de steder, vi ville hen, da det ellers ikke var nogen fornøjelse for nogen af os.

Jeres kørselsvejledninger gjorde det dog meget let at finde, de steder, vi var. Så det var en fin service.

Lido Mare
Vi havde en enkelt overnatning på Lido Mare, og selvom vi var klar over, at standarden var lavere end La Conca Azzurra, blev vi positive overraskede. Vores værelse havde ikke længere den flotte udsigt, men udsigt til skønne krukker med blomster og så var der fuldstændigt RENT. Herudover lå det lige i centrum af Amalfi, så vi kunne gå ud i byen om aftenen for at spise, uden at være afhængig af anden transport. Det var også et plus.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Martin og hans rejsefælle fra København Ø boede på Hotel Lidomare i Amalfi fra d. 9. til d. 16. juli 2007.

Udgangspunktet for vores ferie var, at vi ville finde en lille italiensk kystby, hvor vi bare skulle slappe af, nyde varmen, stranden og god mad. Amalfi var det perfekte valg. Vi fløj meget tidligt fra Kastrup og kl. 13 samme dag lå vi ved stranden, efter at være ankommet til Amalfi med Metro del Mar - afgjort den eneste rigtige måde at komme rundt i området og opleve Amalfi-kysten. Vi faldt til på hotellet, Lidomare, med det samme. Da vi ankom blev modtaget af en ældre italiensk mama, som i sit helt eget tempo viste os ind på værelset. Det viste sig senere, at hotellet blev drevet af en familie med bror og søster i spidsen.

Fra hotel-værelset havde vi den skønneste udsigt over havet kombineret med støjende trafik fra kystvejen under altanen. Støjen overdøvede dog ikke udsigten og vi nød flere eftermiddags- og aftentimer på hotelværelset. På værelset og hotellet generelt var alt i den skønneste orden, og morgenkaffen var perfekt. Men ellers var der en meget spatansk morgenbuffet. Hotellet lå lige bag byens gamle torv, som om dagen var byens brændpunkt og om aftenen, som byen blev tømt for turister, blev stedet samlingspunktet for de ældre lokale beboere. Op ad ca. 20 trapper og skråt over et lille torv ligger indgangen til hotellet, du føler straks den meget intime og hjemlige stemning på hotellet. Det er som at komme i en gammel italiensk villa.

Dagene i Amalfi gik hurtigt, og ligeledes drænet i pungen. Vi tog på en lille oplevelse i byen eller i nærheden hver dag - en lille tur op til kirkegården - hvælvingerne kan ses nede fra byen - kan bestemt anbefales. Udsigten over kysten og byen er fantastisk, og på vejen op møder du de ældre amalfitanere, som passer oliven- og citronlundene i de gamle haver. Inden frokost nåede vi som regel en dukkert i det dejligt temperede vand, og samtidig sikrede vi en strandplads nogenlunde nær vandkanten. Til frokost hentede vi sandwich fra et af de små pizzeria'er i byen. De små daglige oplevelser var bl.a. også kajaktur - pas på de store både og deres bølger; udflugt til smaragd-grotten - dejlig sejltur, men ellers kun en oplevelse, hvis du lige står og vil smide 30-40 Euro ud af vinduet. Nabobyen Atrani kan også anbefales, hvis man gerne vil se lidt andet.

Om aftenen fandt vi de bedste restauranter i de små gader væk fra torvet - hvor vi spiste den gode italienske mad - fisk, pizza og spaghetti. Til maden kan husets vin bestemt anbefales - den smager som regel bedst også selvom atmosphæren måske manipulerer med smagsløgene. Til dessert hører sig italiensk is og måske en espresso eller cafe latte, som kan nydes på torvet eller imens man går tur i lystbådhavnen og kigger på de store både.

På vejen hjem gjorde vi stop i Napoli, hvor vi spiste en pizza Margherita på den eneste rigtige restaurant i Napoli - nemlig restauranten hvor pizza'en blev opfundet. Vi fandt den ved et tilfælde - held og lykke.

Amalfi kan varmt anbefales.

Til slut et par plusser og minusser:
+ Smuk
+ Godt hotel
+ Rigtig italiensk kystby
- Dyrt
- Mange turister om dagen

God tur og til in-italia - tak for professionel og fin behandling af vores rejsebestilling.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map