Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Lidomare

 
Hotel Lidomare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Lidomare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Lidomare har en lille hyggelig reception, samt flere pænt indrettede opholdsrum med vægt på antikke møbler. Familien som ejer stedet, gør meget for at gæsterne skal føle sig hjemme og velkomne.

Ikke for gangbesværede

Fra domkirkepladsen er der ca. 30 trin op til pladsen, som hedder Lago Duchi Piccolomini, så hotellet er desværre ikke velegnet for gangbesværede.

Læs mere om Hotel Lidomare

18 værelser

Der er ialt 18 værelser som er fordelt på 2 etager, og de fleste er forholdsvis rummelige. Alle har telefon, satellit-tv, minibar, værdiboks og badeværelse med bruser og toilet, samt mulighed for aircondition i de varmeste måneder.

Værelserne på Hotel Lidomare

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Lidomare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Lidomare som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Lidomare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Lidomare

Bedømmelse af Hotel Lidomare

Hotellet var ikke det allerbedste. Der var skrald i værelset da jeg ankom, og der var intet tæppe. Da jeg spurgte efter det fik jeg et beskidt tæppe. Morgenmaden serveredes i et lille værelse hvor alle sidder oven i hinanden! Efter vesteuropæisk standart må hotellet ses som et bedre vandrehjem.

Læs mere

Et ægte Italiensk Hotel-både personale-møblementet-virkede som man gerne ønskede skulle være.

Vejret betyder oftest halvdelen af en god ferie- og i Amalfi havde vi HVER dag ca 26/28 grader C.
Den anden halvdel går så til oplevelser, og dem bestemmer man jo selv, så her fik vi både sejlet
kørt i bus og især vandret! Gode oplevelser. Masser af turister!!!

Læs mere

Vidunderlige Amalfi

Helt sikkert Europas flotteste kyststrækning. Betagende smuk.
Amalfi er dejlig og har en god størrelse. Den ligger centralt på Amalfikysten, og man kan nemt komme til f.eks Positano (sejle eller bus) og Ravello (bus). Disse to byer skal ses.
Busturen ud til Amalfi kan være udfordrende.

Læs mere

Amalfi

Godt 8 dage ved den smukke Amalfi kyst - med pragtfuld vejr.
En meget hyggelig by med mange og gode spisesteder etc. og selvfølgelig mange turister.

Læs mere

Annelene og Søren fra Risskov boede på Hotel Lidomare i Amalfi fra d. 26. april til d. 7. maj 2008.

Hotel Lidomare er et fint sted at bo. Meget hjælpsomme og venlige. Fine rene værelser med gode badeværelser. Hotellet ligger centralt i Amalfi, hvor der er busser til hele kysten. Amalfi er en fin lille turistby med en flot kirke. Man kan med fordel gå op for enden af gågaden, hvor det bliver noget billigere at spise. Vi kan anbefale Molino, som ligger 5 min gang fra torvet i Amalfi.

Et godt sted at bade er i Praino. Midt på hovedgaden er et skilt der peger ned til stranden. De 450 trin er værd at gå både ned og op ad. Nede ved stranden kan der lejes liggestole med betjening fra den nærliggende restaurant. Stranden i Atrani er også god. Gå en tur til Atrani via trapper op over hovedvejen. En spændende tur.

In-Italia har klaret vores bestillinger super. Vi kan bestemt anbefale at bruge dem.

Læs mere

Yvonne og hendes rejsefælle fra Hørsholm boede på Hotel Lidomare i Amalfi fra d. 21. til d. 22. juli 2007.

Overordnet vil jeg sige, at vi har været utrolig glade for at besøge området ved Amalfikysten, da det er så betagende smukt.

Selve byen Amalfi har en dejlig sydende sydlandsk stemning, vi godt kunne lide. Positano kunne vi også godt lide. Men Ravello tog altså kegler. Den meditative stemning og de vidunderlige naturmæssige omgivelser, der er ved torvet og i haverne er ubeskrivelige!

Men at køre i bil på kyststrækningen er altså et kapitel for sig. Og vi vil ikke anbefale nogen at gøre det. Det kræver for mange ressourcer. Så vi valgte at parkere bilen og tage bus eller taxa til de steder, vi ville hen, da det ellers ikke var nogen fornøjelse for nogen af os.

Jeres kørselsvejledninger gjorde det dog meget let at finde, de steder, vi var. Så det var en fin service.

Lido Mare
Vi havde en enkelt overnatning på Lido Mare, og selvom vi var klar over, at standarden var lavere end La Conca Azzurra, blev vi positive overraskede. Vores værelse havde ikke længere den flotte udsigt, men udsigt til skønne krukker med blomster og så var der fuldstændigt RENT. Herudover lå det lige i centrum af Amalfi, så vi kunne gå ud i byen om aftenen for at spise, uden at være afhængig af anden transport. Det var også et plus.

Læs mere
 
search map