Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel La Ninfa

 
Hotel La Ninfa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Ninfa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel La Ninfa ligger ca. 2 km fra centrum af Amalfi på kystvejen mod Positano i den lille bydel Lone. Fra hotellet har man den vidunderligste panoramaudsigt over Middelhavet.

Hotellet, som er indrettet i en tidligere beboelsesejendom, blev indviet i 2004. Det ligger nærmest klistret fast til klipperne højt over en af Amalfikystens bedste strande. Stranden kan benyttes gratis, hvis man går ned ad de cirka 300 trin. Alternativt kan man benytte elevatoren, hvilket koster 15 euro pr. person pr. dag, og samtidig inkluderer brug af solseng og parasol.

Læs mere om Hotel La Ninfa

Pga. hotellet beliggenhed under kystvejen, hører man ikke trafikstøjen, men stort set kun bølgernes brusen, samt højttalerne fra de turbåde som forbinder Amalfi med den nærliggende Smaragdgrotte. Adgang til hotellet, foregår direkte fra vejen, hvor man endnu kan parkere gratis, hvis man kan finde en plads. Alternativt kan man benytte privat parkering, som koster 16 euro pr. dag.

Fra hoveddøren går man én etage ned, og her finder man hotellets lille reception, bar og morgenmadsrestaurant. Både fællesarealer og værelser er en oplevelse ud over det sædvanlige: dels pga. udsigten, dels pga. den fantasifulde indretning, der især er præget af de spændende malerier på flere vægge, som gengiver forskellige af Amalfikystens mange fantastiske scenerier.

Hotellet har i alt 8 værelser som er indrettede i en blanding af moderne og antik stil. De er alle forskellige, også i størrelse, og den sparsomme plads er udnyttet optimalt. Alle værelser har bad med brus, hårtørrer og toilet, aircondition, telefon, TV og internetopkobling.
Der er fire værelser, som har vindue med havudsigt, mens de fire øvrige har glasdør med forhæng mod gang og vinduer - men altså ikke vindue på selve værelset.

Skjul teksten
 
 
search map