Anmeldelser af Hotel La Bussola

 
Hotel La Bussola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Bussola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Bussola

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Bussola som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Bussola. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Birgitte og hendes rejsefælle fra Kolding boede på Hotel La Bussola i Amalfi fra d. 27. til d. 29. juli 2007.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Amalfi. Vejret var skønt og hotellets beliggenhed var fantastisk. Hotellet lå lige ned til lystbådehavnen så der var et leben hele dagen. Hotellet gav en fin betjening og maden var utrolig god. Der er mange udflugtsmuligheder i området, så vi kan anbefale at bruge lidt mere end 3 overnatninger som vi havde. Vi nåede dog en tur til Ravello, som har den mest ubeskrivelige udsigt - man forstår hvorfor forskellige kunstnere forelsker sig i byen. Vi var også i Pompei, det måtte vi jo se når vi var i området, det var også en stor oplevelse, der er mange spændende kulturelle og historiske oplevelser ved Amalfikysten, vi kan kun varmt anbefale andre at besøge denne kyststrækning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Finn og rejsefælle fra Bjerringbro boede på Hotel La Bussola i Amalfi fra d. 30. april til d. 3. maj 2007.

Vi har kun positive ting at sige om vores ophold i Amalfi. Da vi kom til hotellet blev vi modtaget på bedste måde. Manden i receptionen bød os velkommen og hjalp os med bil og bagage og anviste vores værelse. Hotellet er helt i top, og det ligger på byens bedste plads, direkte til havet. Maden, serveringen og alt var i orden. Det er et hotel, som vi meget gerne vil bo på igen. Om selve området kan vi kun sige, at det var noget at det smukkeste, vi har set. Der var så rent og pænt overalt, speciel når vi kom lige fra Rom. Da vejret ikke var til solbadning, tog vi bussen rundt. Vi var bl.a. i Ravello, hvor vi nød udsigten. Det var en speciel oplevelse at køre med bus - her kunne vi nyde udsigten, og betragte de specielle vejforhold. Vi var også meget taknemmelige for Jeres måde at håndtere vores ønske om at få opholdet rykket frem, og vi vil meget gerne rejse med Jer igen, og vi vil også meget gerne til Amalfikysten igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map