Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel La Bussola

 
Hotel La Bussola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Bussola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel La Bussola ligger på havnepromenaden i centrum af Amalfi med udsigt over lystbådehavnen og havet. Hotellet er indrettet i en tidligere vandmølle og pastafabrik, - hvilket bygningen dog ikke bærer synligt præg af ude fra.

Hotellet har en stor møbleret tagterrasse, hvor der dog kan være støjgener fra kystvejen, som løber lige bag hotellet. Desuden kan man bruge hotellets private badeplatform fra midten af juni til midten af september. Hotellet tilbyder også parkering mod betaling.

Læs mere om Hotel La Bussola

Der er en stor reception og lobby med elevator samt restaurant, hvor der serveres traditionel italiensk morgenmad (som måske ikke helt svarer til den vante danske standard) og middag om aftenen.

De 64 værelser er pænt men enkelt indrettet, og har alle bad med brus, telefon og TV, minibar og balkon. Mod tillæg kan man bestille aircondition, lige som man kan bestille enkeltværelse (man får et dobbeltværelse).

Bemærk: Vi anbefaler at man vælger værelse med balkon og havudsigt fordi nogle af de almindelige værelser har en dårlig beliggenhed.

Skjul teksten
 
 
search map