Anmeldelser af Hotel Il Nido

 
Hotel Il Nido er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Nido er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Il Nido

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Nido som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Nido. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Thomas og rejsefællen fra Karlslunde boede på Hotel Il Nido i Amalfi fra d. 22. til d. 26. september 2009.

Vi var glade for hotellet og beliggenheden var helt perfekt, med en skøn udsigt. Så ja, alle forventninger blev indfriet.

Vi kan anbefale den smukke vandretur ind igennem Amalfi by og videre op i bjergene, til naturreservatet i en dal "Ferrera", tror jeg den hed? Det var fantastisk, men en smule offroad. Ellers er der jo Ravello og Positano, som vi også nød.

Tak for nu.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og rejsepartner fra Randers C boede på Hotel Il Nido i Amalfi fra d. 13. til d. 18. juli 2009.

Vi har været meget tilfredse med jeres service og rigtigt godt tilfredse med Hotel Il Nido i Amalfi. Rigtig dejligt sted - og super service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og rejsefælle fra Skovlunde boede på Hotel Il Nido i Amalfi fra d. 19. til d. 22. juli 2009.

Jeg har været supergodt tilfreds med den service og hjælpsomhed jeg har oplevet fra in-italia ifm med vores ferie. Ros for at I beskriver hotellet og beliggenheden præcis som det er - og ikke oversælger. Stedet og hotellet var fantastisk og der var kun gode overraskelser. (Jeg tænker på at I skriver der må påregnes lidt larm og at man går på befærdet vej for at komme ned til byen. Super ikke at oversælge eller undlade en sådan detalje. Vi havde kun positive oplevelser. Og hotellet I samarbejder med var yders hjælpsomme. Også ros for de links I uopfordet sender med omkring praktiske fif og informationer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik, Kirsten, Lene og Jørgen fra Silkeborg boede på Hotel Il Nido i Amalfi fra d. 16. til d. 23. maj 2009.

Endnu engang havde I opfyldt vore forventninger. Vi fik straks anvist en plads i garagen under hotellet, og vi fik vores bagage op på værelserne.
Igen var værelserne helt i top med den mest vidunderlige udsigt over Middelhavet og Amalfi By. Vi behøver ikke at tilføje - værelserne lå ved siden af hinanden. Det var som lovet et rigtigt hyggeligt familiehotel. Vi følte os med det samme hjemme. Familien gjorde fra starten alt for at vi kunne få en fantastisk oplevelse på Amalfikysten. Om morgenen blev vi hver dag spurgt om, der var specielle ønsker til morgenmaden. Der var aldrig problemer med at låne service, når vi nogle dage valgte at slutte dagen af med mad på vores balkoner, mad som bestod af de lokale oste, brød og vine.
En forespørgsel til et godt spisested blev straks imødekommet med en henvisning til en god bekendt på restaurant Silver Moon, som lå ved havnen i Amalfi by. Vi fik en kanon modtagelse, da vi henviste til hotel Il Nido. Vi kan på det varmeste anbefale denne restaurant, som virkelig forstår at servere fiskeretter. Vore oplevelser gik med offentlige busser til de forskellige byer. Turen til byen Ravello var nok et af turens højdepunkter.
Vi besøgte bl.a. Villa Rufolo og Villa Cimbrione, som begge ligger med fantastiske udsigter ud over Middelhavet.
Men alle de andre byer, som vi besøgte på kysten kan virkelig anbefales at besøge. Særlig Positano, som er kendt for, at der ikke kan køre biler i den største del af byen. De smalle gyder indbyder til hyggelige vandreture.

Vi besøgte også Capri, som vi sejlede til fra Amalfi by. Men det var da også en smuk ø, men dyrt at besøge. Vi synes den er lidt for turistpræget. Selv på denne tid af året. Vi ville nødigt besøge denne ø i højsæsonen. Vi besøgte den Blå Grotte på Capri. Det var en oplevelse, hvor pris og oplevelse dog ikke stod mål med hinanden.

Sidst på ugen blev vi enige om selv at køre til Pompeji og Vesuv. Der var meget varmt på denne heldagstur, men det var en stor historisk oplevelse at se Pompeji og ligeledes at vandre de sidste 300 meter op til toppen af Vesuv. Det kan godt give et sug i maven, når man kigger ned i krateret. Vesuv er efter sigende en slumrende vulkan, og når man tænker på at Napoli ligger ganske tæt på, ligner det noget, der kan ende som en kæmpe katastrofe.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Betina og rejsefælle fra Måløv boede på Hotel Il Nido i Amalfi fra d. 24. til d. 28. maj 2008.

Hvordan gik turen? Glad for at du spørger - havde faktisk planer om at skrive og sige et par ord. TAK - det fungerede bare perfekt.

Flyet var forsinket, men jeg ringede til biludlejningen og fortalte at vi kom 2 timer senere og derfor gik det bare helt glat igennem. Vi måtte tage et andet ægtepar med til hotellet - deres biludlejning havde lukket og ventede ikke på dem.
Hotel Il Nido var helt perfekt til prisen og god betjening på hotellet og levede helt op til forventningerne. Det ligger med den skønneste udsigt og vejen foran hotellet generer overhovedet ikke på 2 sal. Det ligger i fin gå afstand til Amalfi by. Ægteparret der ikke fik deres bil med fra lufthavnen besluttede ikke at leje bil overhovedet - man klarer sig nemt med busserne og bådene, når man vil fra by til by.
Fra Amalfi tog vi videre til Rom og afleverede bilen - det gik helt smertefrit.

1000 tak til jer for god vejledning det fungerede bare.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map