Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Il Nido

 
Hotel Il Nido er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Nido er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Il Nido er et hyggeligt familieejet hotel, som ligger på kystvejen ca. 1 km uden for Amalfi i retning mod Positano - med en fantastisk udsigt over havet og Amalfi by.

Hotellet ejes af familien Cavalieri, som siden 1959 har stået for den daglige drift - og det er ofte den lidt generte vært Michele, som står i receptionen, og som nyder at byde de mange trofaste stamgæster velkommen.

Læs mere om Hotel Il Nido

Hotellet ligger som sagt på kystvejen, og derfor kan en vis trafikstøj ikke undgås - men det gør samtidig stedet ideelt som udgangspunkt for udflugter i omegnen, enten i egen bil eller med de offentlige busser, som stort set holder lige uden for døren.

Hvis man vil gå til Amalfi, skal man beregne ca. 15-20 minutter - og da der ikke er fortov hele vejen, må man være forberedt på, at skulle spadsere på den trafikerede vej en del af tiden.

Hotellet har garage og der er elevator, reception samt en hyggelig og meget familiær opholdsstue, med mange fotografier fra Amalfikysten som den var engang. Der er morgenmadsrestaurant med panoramaudsigt over havet samt fælles solterrasse på taget med solsenge.

Hotellet har ialt 15 værelser, som er fordelt på 4 etager. Værelserne er enkelt indrettet, og alle har telefon, satellit TV, minibar, værdiboks, aircondition samt bad med brus og hårtørrer. Alle værelser har en større eller mindre balkon med udsigt over havet og Amalfikysten.

Skjul teksten
 
 
search map