Anmeldelser af Hotel Fontana

 
Hotel Fontana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Fontana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Fontana

Læs personlige anmeldelser af Hotel Fontana som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Fontana. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ann og Magnus fra Vastra Frolunda i Sverige boede på Hotel Fontana i Amalfi, fra 2. til 4. oktober 2012.

Opholdet på Hotel Fontana var helt som forventet. Dejlige værelser og meget venligt personale, der hjalp med råd og kort over vandrestier i området. Livligt i området omkring hotellet på grund af den centrale placering, men det vi vidste på forhånd og var ikke noget vi blev forstyrret af. Hotellet lå perfekt i forhold til starten på vandreturen til Ferrieredalen og Ravello. Vil også gerne takke for den meget venlige behandling og gode råd ved booking! Reserveret via in-italia før, og vi vender gerne tilbage igen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Michael og familien fra Roskilde boede på Hotel Fontana i Amalfi fra d. 8. til d. 15. august 2010.

Det var en meget stor oplevelse at se området omkring og i Amalfi, hotellet vi havde valgt kunne ikke have en bedre placering. Ønsker man at bruge stranden er det en god ide at gå til nabo byen der er meget mere roligt og tæt til hyggelige restauranter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jørgen og hustru fra Odense M boede på Hotel Fontana i Amalfi fra d. 30. maj til d. 1. juni 2010.

Fontana er ikke noget luksus hotel, men ganske udmærket. Værelset var pænt og i orden.og med en udsigt til torvet, hvor vi kunne følge med i det pulserende liv. Det var meget positivt at når vi lukkede dørende til altanen kunne man stort set ikke høre støjen fra torvet. Vores uge gik så med ture langs kysten såsom Capri per båd. Ravello, Sorento m.m. med de lokale busser, hvilket godt kan anbefales. Retur til lufthavnen skete også med chauffør fra ovennævnte firma til stor tilfredshed. Italien er altid et besøg værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Inger & Niels fra Viborg boede på Hotel Fontana i Amalfi fra d. 19. til d. 23. juli 2008.

Hotellet har virkelig nogle forfærdelige senge (i hvert fald på vær. 105). Ultra blød og larmende - til sidst så vi så os nødsaget til at fjerne metalbunden og lægge madrassen på gulvet. Faktisk syntes vi ikke, det er rimeligt at byde folk så dårlig en oplevelse. Vi ved godt hvordan det er i udlandet - vi har sovet i mange hotelsenge gennem årene og har aldrig oplevet noget så forfærdeligt. Ellers var vi udmærket tilfreds med hotellet (hvis man vil bo centralt) - bortset fra, at altan mod vandet var helt uanvendelig på grund af manglende møbler og en infernalsk larm og et dieselos-helvede fra trafikken på SS 163 lige under altanen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map